Mara77

Član
  • Broj odgovora

    698
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Tasa021 se sviđa post u temi od Mara77 u Steznici   
    Ja sam pocela da nosim steznik skoro odmah posle porodjaja(carskog),i mnogo mi je olaksao dizanje bebe i kucne poslove,kao i nocu spavanje(okretanje na stranu).Sada,mesec dana posle,stomak mi je skoro ravan,ali ja to pripisujem pre svega dobrom stanju pre trudnoce i genetici.Steznik je,inace onaj sto se obmotava oko struka.
  2. LunaMi se sviđa post u temi od Mara77 u Spermogram i spermokultura   
    Moj muz i ja smo pokusavali oko 1,5 god. i ja sam stalno bila pod stresom...ginekoloski istorijat -katastrofa!Onda smo otkrili da on ima oligospermiju(6 miliona),i mesec dana je bio pod terapijom...ja sebi rekoh-tek sada nema sanse da zatrudnimo-kad ono...cudo!Mislim da psiha igra mnogo vecu ulogu nego sto smo svesni.

  3. Palčica se sviđa post u temi od Mara77 u Sterilitet kod muskaraca   
    Moj muz i ja smo pokusavali oko godinu i po dana da zatrudnimo.Njegova dijagnoza je bila oligospermija(imao je oko 6 miliona spermatozoida).Uzrok tome je varikocela(prosirene vene na testisima).Samo mesec dana posto je uzeo prvu terapiju(ne znam tacno sta) ja sam ostala trudna:)Bas cudno.Mada smo mi bili pod onim "moramo da napravimo bebu",i kad smo digli ruke i poceli da imamo sex radi uzivanja a ne u cilju pravljenja bebe-desilo se!
    Znaci,drage moje,ne odustajte,cuda se desavaju!