olivera

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici olivera

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice olivera

  1. olivera je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    nemoj da brines, ja imam bebu 6 meseci i jos sisa 2 sata a nekad na tri, nema pravila. nekad siki vise nekad manje, bitno da hoce.
  2. olivera je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    da li neko moze da mi kaze sa kojim jogurtom mešate voće?i kako?
  3. olivera je dodao/la post u temi Prirodni porođaj   

    cao drage mame,
    ja sam se poradjala dva puta, u betaniji-ns.
    prvog puta se ni ne secam jer je sve proslo u potpunom haosu i ludilu, sporo otvaranje, bolovi nemoguci-nepodnosljivi, 24 sata lezanja u pretporodjajnoj sobi, gladna , zedna, sve moguce suze isplakala, snagu izgubila i kad je doslo vreme porodjaja, ja kao mrtva. jedva se nekako porodih uz svu viku i dreku ljudi oko mene, naravno malo su me sekli i tako. videla sam bebu, i malo dosla sebi. rana je brzo zarasla i veoma brzo sam se oporavila.
    drugi porodjaj je bio extra, dobila bolove u 4 ujutru-koji su bili kao menstrualni ali malo jaci, u bolnicu dosla u 6 sa 7,5 prstiju otvora, milina. znala sam tehniku dissanja, tako da mi je bilo mnogo lakse da podnosim bolove. u 9 sati sam se porodila, malo me bolelo, nista strasno, bila sam presrecna! nisam mogla da verujem da je tako brzo bilo gotovo, stvarno sam bila odusevljena. nisu me sekli ali sam malo pukla, oporavak je bio 2 dana u bolnici, a kad sam dosla kuci nisam lezala ni jedan dan. super sam se osecala....
  4. olivera je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    cao, evo i ja da se javim. imam sina 2 god i 2 meseca, jos nije sastavio ni jednu jedinu celu noc i pitam se kada ce...i bebicu od 5 meseci koja zaspe u 21h, u 3 siki i spava do 8, 9. s njom mi je mnogo lakse u svemu a i bolja je od bate!