Bibac

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Bibac

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Bibac

  1. Bibac je dodao/la post u temi Pokrivanje?   


    Da, molim te, ako ga imaš, pošalji. Treba mi veličina 104, da preguramo do sledećih toplijih dana, a posle kad, otopli, nije važno i ako su bose none.Stvarno ne razumem zašto je našima teško da to naprave...A inače, kod nas i jeste prilično toplo u stanu, ali je nezgodno što temp. opada, pa ako je kad zaspi oko 25 (kao večeras), oko zore bude 20,21... pa su mu baš ledene i noge i ruke...Zato ja malo-malo pa ga jurim sa nekim prekrivačem (to je ili obično pamučno platno ili tanki pamučni žersej, dakle sigurno mu nije vruće ispod toga), i za mene nema spavanja.
  2. Bibac je dodao/la post u temi Pokrivanje?   

    Moj sin ima skoro 2 godine, ali je jako krupan. Tražila sam svuda bilo šta sa stopalima u veličini (oko 104, koliko bi nam trebalo) i prodavačice me gledaju zbunjeno, kao da smo jedini sa tim problemom.
    Uopšte ne razumem zašto je to problem napraviti i u velikim brojevima???

    Ako neki dizajner čita forume, evo mu ideja, jer ima nas baš dosta sa ovim problemom, koliko vidim.

    A za sada ću da kupim nekoliko pari većih čarapica i zašijem ih na pidžamice .

    Zbogom pokrivanje!
  3. Bibac je dodao/la tema Spavanje   

    Pokrivanje?
    Dragi roditelji,
    Potreban mi je savet u vezi sa pokrivanjem: naime, naše, još malo pa dvogodišnje pile, spava jako nemirno. Vrti se, vesla po krevetu, obrće naglavačke i čas je uz uzglavlje, čas popreko… Sve to nije strašno(osim kad udara u ogradicu), ali pokrivači svih vrsta koje smo do sada isprobali ne žele da ga prate kroz san. Pokušali smo sa vrećicom, ali ga ona namuči još više, jer se uvrti i sputava ga, pa pokušava da je očupa i oslobodi se. Isto je i sa čaršavima, frotirskim, vunenim ili pamučnim ćebadima. Dobili smo i neke kaiševe kojima se sa strane uhvati prekrivač kako ne bi spadao sa bebe, pa prolaze ispod krevetića, , ali to se nismo ni usudili da stavimo, jer je on toliko pokretan, da bi mu se onda u većem delu noći ćebe nalazilo preko glave. Osim toga, ne prija mu ni previše toplo, jer se odmah preznoji. Zato nam je leto odgovaralo, nismo ga ni pokrivali. A sada će biti i previše hladno noću i ne znamo šta da radimo.
    Da ne zaboravim: bilo donji delovi odeće sa stopalima su nam rešavali problem prethodne zime, ali smo sada toliko veliki da ih ne prave više u odgovarajućoj veličini.
    Ne želim da mu obuvam čarapice, da mu ne stežu noge dok spava, ali mi jedina preostala ideja da kupimo neke veće (koje bi bile labave), ali će mu one spadati…
    Da li neko ima neku bolju ideju?
    Hvala unapred!
    • odgovora
    • pregleda