Borjana

Član
  • Broj odgovora

    5458
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Borjana


  1. Borjana?

    Borjana, počela da radi i baš nema vremena

    :D Nema se vremena, ali tu sam kada god mogu. :wub:

    Devojke, samo sam svratila da vas pozdravim iako ste oooodavno zaboravile na mene :P

    Inace, dobro sam, cuvam Dunjicu i na putu je jos jedna beba. Pol ne znamo a i nije toliko bitno, samo da sve bude ok!

    Ljubim vas ;):rolleyes:

    Jaaaoooo, suuuupeeer! Sve cestitke! :wub:

    Bas mi je drago da si ponovo tu! :wub:


  2. Inace, jedna dr je mojoj drugarici rekla da ze bebu nikako ne koristi Ariel i jos nekih par drugih, jakih deterdzenata, nego da izabere blazi, npr Duel.

    Ja sam poslusala savjet, i prezadovoljna sam! Trenutno koristim Summer feeling, a za nas ves u kombinaciji sa Duel omeksivacem Sky blue- fantasticno!

    Jedino sam, kada je Mihailo napunio godinu dana, presla sa onih senzitiv varijanti na obicne.


  3. Ne. Samo toplu, a kad se ohladi pijem je i dalje, ali ne volim Ice Coffee ili bilo koji napitak od kafe sa ledom.

    Volis li da mirises sveze otvorenu kesicu kafe?

    Daaa, i sve cajeve. :)

    Koji caj najvise volis?


  4. U saksijama i ne bas, ali ovako ruzu, gerber i orhideju..

    Koliko odprilike dnevno tetcnosti uneses po ovim vrucinama ?

    Premalo. Sa kafom i sokom mozda litar. :mellow:

    Da li te nerviraju reklame na TV-u?


  5. Neopisivo.

    Da li ti nedostaje kisa?

    Ne, padala je sinoc.

    Koliko imas godina? Da li bi voljela da si mladja/starija?


  6. E sad cu da se pohvalim pa kud puklo(obicno odmah sve krene nagore) :angry:

    Vec par dana se budimo samo u dva da klopamo i ponekad da pijemo vodice inace sve prespava,masiram mu desni CAlgelom pa mozda to i pomaze :rolleyes:

    Super, bas je dobar! :wub:


  7. Meni se mleko ja mislim ustalilo,probudim se ponekad mokre majce ali ne tako cesto kao ranije,samo jednom u toku noci.Jel to to?Sad ne moram da se izmlazavam?I tvrde su retko kad.Kada sam bila kod moje dr,ona me je pitala sto koristim pumpicu?I vec posto je koristim ,rekla mi je da izmlazam kad mi mleko nadodje samo toliko koliko da mi grudi omeksaju do podoja,znaci vrlo malo :)

    Super, vama ide odlicno! :) Dobro ti je dr rekla, beba uzima koliko joj je dovoljno, pa se tebi u skladu sa tim i stvara dovoljno mlijeka. Bravo, samo tako nastavite!


  8. Nadja, super je, samo je mogla biti i malo veca.

    Ja bih voljela uraditi privremenu jer sam od onih sto ne bi da budu babe sa plavom tetov. na mlitavoj kozi... aaaaa :P Ko zna hoce li biti para za lasersko uklanjanje. :lol:


  9. Za to imamo posebnu temu :lol: Recimo... Ljubav udari cesto tamo gdje ne treba.

    Omiljena ptica?

    Galeb... Zato sto se od njega prave cokolade! :lol:

    Sta je flogocid? Za sta se koristi? :unsure:


  10. I sada se budi...bez nekog posebnog razloga <_< ...

    Mi vec mjesecima spavamo mirno, utata! :P Haha, kada se samo sjetim kako sam kukala na ovoj temi, a sada moje dijete spava kao veliki, dok se ja budim kako bih provjerila da li je sve OK. :) Sve prolazi, i mijenja se....

    Miva, moguce da je sanjao nesto, ili ga je zabolio zubic, nama se desi da Mihailo kao stenje, malo place, pa cak i prica... Ja udjem u sobu, a on spava... :huh:


  11. Imam kolegu koji je moje, 84-to godiste. Ima tri djevojcice, a ozenio se sa 17 godina, zena mu je godinu dana starija. Kaze da su mnogi tu ljubav unaprijed osudjivali na propast, ali da oni i sada uzivaju i vole se kao prvog dana.

    Eto i primjer da je moguce da sve bude super.

    Da je mlada- mlada je, da mora razmisliti i staviti sve na vagu- itekako. Ja sam na strani ljubavi, ali ne bih isla glavom kroz zid. Prvo bih poradila na tome da roditelji prihvate mog izabranika, ili da bar budu upuceni u to da cemo se uzeti.


  12. Misko je skontao da treba da trazi nosu kada mu se kaki... Samo, kada skinem pelenu, on je vec dio "posla" odradio... <_<


  13. evo vec vise od 2 nedelje se to ne desava, pa smo zato mm i ja resili da cuclu strpamo u arhivu :lol:

    Super! Kod nas je haos, toliko je vezan za dudu da mi se cini da ce je imati i u skolskom rancu... :(


  14. Mi smo neki dan bili kod djecijeg hirurga zbog vodene kile koju je Mihailo imao kao beba. Sve je ok sa tim, al je dr nakon pregleda skroz prevukao kozicu, i ja sam se uplasila! :o Nisam to radila do kraja, samo sam par puta malo povlacila kako bih ocistila, pa me je ovo bas zateklo. Rekao je da to sada povremeno radim, i da sve super izgleda. Uh, nadam se da cu to moci i sama, nije mi bas svejedno, sve mi se cini da cu nesto "pokvariti"! :rolleyes:


  15. Pitanje za mame čija deca prilično pričaju- Da li vam deca znaju da recituju neku pesmicu ili bar delove pesmica?

    Dobro, mi smo stariji, ali da napisem- recituje pjesmice, a onaj dio koji mu nije bas najjasniji samo nesto promrmlja... :D

    Anđa 'pliva' i 'roni',potpuno je neustrašiva,neće mišiće niti bilo kakva 'pomagala',uvek je na dubini 'do svojih usta' :o mislim da će do kraja leta sasvim lepo 'plivati'(održavati se na površini kako-tako)

    Super za nasu slatkcu- drugaricu! :wub:

    NSanja, jel' se povlaci oziljak? Bas mi je zao malog macka... :(

    Mi smo skoro imali incident- odbio se u trku od drugog djecaka i jako udario glavom u beton! :o Dobro je sve proslo, ali nocima poslije toga nije mogao da spava na toj strani u koju se udario. :(


  16. Sto se tice ekcema ja imam prijateljicu kojoj mala od 30 dana pati od teskog oblika ekcema i u bolnici su bili strasno malena je od glave do pete bila u krastama i crvenilu sve dok nisu nasli coveka koji pravi kreme za ekceme koje su nesto jako sitno cak su i jestive bas zbog beba malenoj je za 3 dana nestalo sve sa celog tela .....to je diplomirani farmaceut i 100% proveren ako neko zeli da ga kontaktira ili proba on je iz Novog Sada inace ide preporuka al ako nekom treba neka mi ovde posalje pp rado cu vam dati broj tel .....

    Ja ovo tek sada vidim... Hvala ti! Ukoliko, ne daj Boze, bude potrebno, javicu ti se...

    Moj bebac ima ekcem,i mi se uspesno borimo protiv ekcema za sada kremom Exomega(emolliente creme).Koristimo ovu,jer je na linolu odreagovao.I vec dva dana,pojavio se iznad guzova ekcem,koji se prosirio na ceo guz,i krenuo na stomacic.Krema mu nista ne moze.Ne znam sta da radim,ne smanjuje se,on je svu kozu razdrao,sve ranice po guzi ....ne znam kako da mu pomognem.najgore je sto nismo sada u Bgu,nego smo kod mojih,gde nema dermatologa,pa ce da nas salju za Uzice,a Uzicani za Bg.Vec smo imali lose iskustvo sa njima.Da li je ovo zbog vrucina? Da li neko ima ideju kako da se resimo ekcema,da pomognem bebcu? Bas mi je tesko da ga gledam da se cese,a krema ne reaguje vise :(

    Promijenite kremu, kupaj ga u hipermanganu... Vjerovatno se pogorsalo zbog vrucine. Ako ne zelis kod dermatologa zato sto ce prepisati kortikosteroide, i ako imas mogucnosti, naruci kremu Bioeliksir dermio. Skupa jeste, ali vrijedi svake pare. Ima i jeftinija varijanta "Devi" krema, imas je po apotekama, pa mozes pokusati i sa njom.

    Je li vama dermatolog rekao da je to ekcem? Da li se uvijek javljao na istom mjestu?


  17. Topaz, sve cestike, od srca! Neka nam je Marija ziva i zdrava 100 godina! Hvala Bogu da je sve ok!

  18. Borjana :unsure:

    Borjanica juce bila ;)

    :wub:

    Drage moje... :)

    Tu sam ja, ali posto sam pocela da radim, vise citam, manje pisem. :D


  19. Probala bih, ne vidim tu nista lose. Ako smo spremni ici na razna testiranja i bockanja, malo potpasivanja nece naskoditi. Samo imaj vjere!