Nejtiri

Član
  • Broj odgovora

    207
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Nejtiri


  1. Mi obozavamo zajedno da idemo u kupovinu, svega i svacega. I dok smo opremali stan, posto smo ga morali potpuno renovirati, a nismo imali novca za preduzimaca i arhitektu, onda smo obisli doslovno sve prodavnice plocica u gradu, pa namestaja, pa sajmove, pa kupuje sitnice, kasike, tanjire, peskire.... Tako je i za garderobu i hipermarket! Uzivamo lagano! A mozda i zato smo smo jos uvek sami, pa odvojimo vreme i nema tenzije niti zurbe.


  2. Jeste smešno ali istinito! :D

    A evo ti i iskustvo rugarice od koje sam ga uzela! Ona ga je dala meni i prvi mesec ostala trudna! Možda MB radi na principu : kupiš-daš ga nekome-zatrudniš!

    A zato je meni Cvetana htela i njen da da! :lol:

    Meni kao i LeniJe nesto nije radio kako valja. Koristila sam ga dva-tri meseca pre dve godine i batalila. :blink:

    Al' ja sam tezak slucaj, bilo bi glupo da mi je ista tako prosto pomoglo. ;)


  3. Iz teme Lh tracice

    ja vec neko vreme koristim maybe baby, i stalno mi pokazuje kao plodne dane,ali naj verovatnije zbog Ciklo proginola,on je na bazi estradiola


  4. MB se koristi ujutru pre pranja zuba, bilo kakvog konzumiranja hrane i pica (so moze dati lazno pozitivan rezultat), osobe sa hormonskim disbalansom takodje mogu imati pogresan rezultat.

    Koristi se tako sto se na ''ogledalce'' nanese pljuvacka prstom, a zatim je potrebno ostaviti da se dobro osusi.

    Internal%20Slide%20Surface%20250x227.jpg

    Ukoliko je paprat prisutna, plodni su dani, ukoliko je prikaz tackast - onda nisu.

    Vise na MAYBE BABY


  5. ''Maybe baby je mini-mikroskop kojim sasvim jednostavno i na lak nacin utvrdjujete da li ste u plodnim ili neplodnim danima. Plodni dani ili ne, maybe baby pokaze.'' Ovako ide reklama, a da li je bas tako?

    Kakva su vasa iskustva sa ovom spravicom? Da li je neko uz pomoc nje uspeo da utvrdi plodne dane i ostane u drugom stanju?

    file_1_maybe%20baby.jpg


  6. Ja kupujem Duphaston, a to mu valjda dodje isto i kosta 489 dinara, cak jednom nabasah na jednu od onih apoteka sa 12% popusta i tamo mi stvarno naplatili oko 420 dinara.

    Pre dva meseca kada sam pocela da ga pijem nesto su me prvo zagledali, pa nema, pa videce da nabave, bla-bla... jedva nadjoh, vec tada ga je bilo i u drzavnim. Medjutim, od proslog meseca vidim da ga svi imaju normalno.


  7. Ja nisam skapirala ili nisam jos citala sve teme, ali stvarno ne shvatam sta smo to sve pretvorile u chat i gde smo promasile temu, osim sto smo mislile da treba da caskamo u temi ''Otvoren je kutak za caskanje''. Je l' nije problem da nam neko napise koje su to teme, pa da lepo korisne postove iskopiramo u adekvatne teme, a da beskorisne kojima nije mesto u tim temama, prosledimo administratoru da ih obrise. Mi smo bar tako navikle da radimo.

    Negde videh da se spominje broj postova i takmicenje, mislim da sam ja negde to spomenula, pa se sada provlaci i dalje. Nisam sigurna da li ste dobro shvatile to sto sam htela da kazem, pa cu pojasniti. To je trebalo da znaci pojedine devojke imaju i dve godine iskustva na forumu, tako da znaju sta su pravila, sta je OFF TOPIC, kako da otvore teme na pravo mesto, da daju link i povezu teme itd.

    Nekada se dogodi da svesno budemo off topic, kada neko ima problem i hitan je odgovor, pa ga trazi u temi za caskanje, ali odmah posle toga ti postovi budu kopirani u adekvatnu temu.

    Mozda je jedino problem sto mislim da vecina nas zbog preobimnosti prethodnog foruma nije imala naviku da retroaktivno iscitava teme za caskanje, jer je to nemoguc posao, a tamo nema korisnih informacija, pa ih prebrzo popunjavamo, a vi ste navikle na vas tempo. Ne znam, mozda lupam...

    I mi se isto cujemo, ispijamo kafe i druzimo i mimo foruma. Nadam se da cemo imati prilike i neke od vas da upoznamo. :)


  8. Sanja89, ovde je bio mali problem jer je odjednom doslo mnogo novih clanica... Ali to ce se uskoro srediti, dok se svi malo uhodamo... Da su dolazile jedna po jedna, lakse bi se uklapale, i mi lakse prilagodjavale na guzvu na koju nismo navikle... Ali, i ovako je lijepo! Ja sam uvijek za to da cujem sto vise razlicitih misljenja i savjeta, i to i dobijamo njihovim dolaskom na Bebac.

    Zasto ne bi pruzila priliku i ostalima, i tako "upoznala" jos mnogo dragih osoba?

    s0122.gif

    Potpisujem svaku rec, ovaj forum postoji relativno kratko i, hvala Bogu, za godinu dve imace na desetine aktivnih clanova koji ce svakodnevno kucati na desetine poruka. Ja jedva cekam da bude tako, jer onda nece postojati npr. 3 osobe sa iskustvom u koriscenju klomifena, nego 103 i znace svaka naredna clanica da sagleda sve aspekte i da pronadje pravi savet. Ja mislim da je to cilj svakog foruma da postoji sto vise misljenja, jer meni ne znaci previse misljenje jos jedne ili dve osobe o necemu, jer ne mora da znaci da ce moj organizam na nesto reagovati kao njihov...

    Valjda ce me neko razumeti, ja sada samu sebe vise ne razumem :)


  9. Ja nemam svekrvu, znam da mi mnogi zavide, ali meni je zao. Svi kazu da je bila predivna zena. I zao mi je zbog mm, vidim koliko mu nedostaje i i danas spominje kako nije stigao da se oprosti od nje :(


  10. Drage moje, nadam se da će ti plusići uskoro da se vide, a ja vam šaljem pozitivne vibracije! :)

    Hvala, draga, divna si, baci malo bebi prasine po nama! :rolleyes:


  11. Ja sam trenutno bez kamere, ali koristim skype za dopisivanje, to mi nekako najbrze. Msn nemam vise, a imam i fb nalog. ;)


  12. seks nejt...seks

    :wub:

    a ja znam i pozu...cu ti kazem na pp posle

    Eto znala sam da ima neka fora!

    A sex...eh, toga nikad ne manjka! e010.gif

    Ja cu da joj kazem recept za musku decu. :lol:

    Pih, jos mogu i da biram! :)


  13. Nejti, ne padaj mi u depresiju.... videces ti sledece godine, ima da vices, a stoooo sam jaaaa taaaako zurilaaa!!!!???? kuuu kuuuuuuuu

    'Ajde, stipse jedne, odajte vise taj recept za zabebljivanje! :rolleyes:


  14. Svaka cast,volim da vidim mlade mame :D Ja sam 90.

    Zenske, svaka cast! To je pravo vreme! A ne mi, pih, al sta ces, ne zavisi nekad sve od tebe :(


  15. Ma ne postoji i necemo, ali ja bi volela. Tamo pametno ljudi smislili, a ovde da bi dva puta obukao vencanicu moras dva puta da se udajes :P

    Ja svaki put kad me neko pita sta bih da dobijem na lotou kazem - otkupila bi svoju vencanicu da je nosim po kuci (jer ja sam je bila iznajmila) :)


  16. Meni je haljina prelepa! Ima sad tih divnih sto tako padaju. Ja rekla dragom da cu tako neku kad budemo obnavljali zavete! :)

    Pih, sto ne zivim u Americi pa da to mogu, tamo stalno obnavljaju zavete! A ja bi bas volela da mogu ponovo da nosim vencanicu!

    Gledam cesto onu emisiju na Travel & Living i kao pre sto godina da sam se udavala, a ne pre dve godine, nekako se svasta nesto pojavilo sto nije postojalo tada :(


  17. Mnogo ste slatke obe! Medo, koliko god da si se ugojila, ti si takva mrsavica, da nema sanse da ti ni sa stomacicem nesto fali. Pitajte za savet, ako nesto treba, kad vec nemam iskustva sa bebama i ozbiljnom trudnocom, al sa vencanjem imam! ;)


  18. Evo Mime (uUnistice mi sexualni zivot):

    '' Znam da cete vi razumeti ovaj moj razlog za srecu LUKA JE SIKIO PO PRVI PUT :rolleyes: Dala mi je doktorka pedijatar vestacku bradavicu, moja mu je bila mala nije mogao lepo da uhvati. A i bio je budan. Ja sam sada divno.''