Mina78

Član
  • Broj odgovora

    800
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. *Unina mama :-)* se sviđa post u temi od Mina78 u FB profil   
    Pre neki dan za na face-u dobila zahtev odnekog Sinise Zenskarosa. Kada sam mu videla fotku umalo se nisam slogirala. Naravno da ne bude zabune zisam prihvatila prijateljstvo ali mi nije jasno kako mu nisi obrisali i zabranili profil.
  2. Trmalja se sviđa post u temi od Mina78 u Dečiji biseri   
    Juce sam sa cerkom bila u setnji i kupim one bombonice propolis+vitamin C. Naravno ona zapela da hoce jednu. Dam joj i pocnem da naglasam nemoj da grickas nego sisaj, i to joj ponovim par puta. U jednom trenutku ona pocinje da vice iz sveg glasa MAMAAAA OVA TVOJA SISA JE KISELAAAA!!! Mislim da nas je ceo zemun cuo!!!
  3. majat se sviđa post u temi od Mina78 u Da li vam se deca bave sportom   
    Nikad nije ni rano ni kasno upisati dete na sport. Oni nju ne mogu terati da radi stvari koje nije sposobna da radi. Ako već primaju decu tog uzrasta onda moraju imati i program sačinjen na osnovu njihovih mogućnosti. Ja ću sad ćerku upisati na balet ali ona ima četiri godine tako da neće biti problem oko upisa. Meni je super da su deca aktivna u bilo kom obliku.
  4. Ivana84 se sviđa post u temi od Mina78 u šta vam bebe čavrljaju   
    Pa moja ima 4 meseca pa cak nesto ni ne brblja preterano. Ona više mnjauče kao neka mačkica. Sad je provalila da ume da vrišti i stalo nešto vrištucka pa se iskida od smeha. Mnogo su slatki kad su tako mali.
  5. majat se sviđa post u temi od Mina78 u Kako Pripremate Plavi Patlidžan?   
    Ja ga propremam na sličan način. Isečem ga na pola po dužini, izdubim kašikom i u njega sipam hladno mleko pa pustim da odstoji sat dva zbog gorčine. ono sto sam izdubila iseckam, propržim na luku, dodam slaninice, seckane (pečene) bademe i paradajz. Sve lepo začinim pa napunim parlidžan. Preko stavim kolutove paradajza za dekoraciju i pospem malo origana. Sve lepo zapečem u rerni na 170 stepeni jedno 20 minuta do pola sata. I gotovo.