sneniandjeo

Član
  • Broj odgovora

    18
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana sneniandjeo

  1. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Nije vise rasprava o porodjaju vec o lekarima pomenute bolnice...ovako bi mi mogli u nedogled...uvek ce postojati neko kome nece odgovarati ovo ili ono ali i za takve ima leka...privatno porodiliste pa neka tamo ocekuje igranje pipirevke od strane lekara ...mada...
  2. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    nisam se osetila prozvanom ali pljuvati tako po nekome je u najmanju ruku ruzno...a ti ako si imala i predhodno losa iskustva sa KBC Zemun pa pobogu zasto si se poradjala tu...u Beogradu bolnica koliko hoces ali dobro...ne zelim da se nastavljam...!!!!!!!!!
  3. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Nisam imala nameru da nagrdim nikog...ali price neupucenih smizli me dovode do ludila da nije bilo zalaganja te iste siroko ispljuvane DR.LJiljane Avramovic zemunsko porodiliste pre 14-15 godina ne bi bilo otvoreno ponovo kao ni sad renovirano...zena jako voli svoj posao i odana je svom pozivu...jako je dobro poznajem prvenstveno kao strucnjaka i velikog humanistu...i znam da nije jedna od onih koje ce da cute na prozivke i nedolicno ponasanje smizlinih muzeva..mama..tata...tetki...striceva u ostalom kao ni jedan lekar u ostalom kao ni mi sami...a sto se tice Perovica mladjahnog sa njim nisam imala nekog kontakta sem neobaveznog cavrljanja i zezanja kad bi bio dezuran tako da o tome nemogu da diskutujem mada ga znam jos iz doba kad je bio na specijalizaciji u bolnici tako da na osnovu toga ne mogu da donesem svoj zakljucak o njemu...dajem sebi za pravo da komentarisem samo lekare sa kojima sam usko povezana a to su DR.Igor Pjesa za mene cudo od coveka i DR.LJiljana Avramovic takodje zena zmaj...a moj savet za sve trudnice ili ne trudnice PEROVICA matorog zaobilazite u sirokom luku ne zato sto je alkos kao sto doticna rece vec zato sto sve radi rutinski i pocele su mu se posledjih godina desavati greske..kao npr. meni je rekao posle jednog spontanog citiram... TVOJA SVAKA TRUDNOCA CE SE ZAVRSITI NA ISTI NACIN KAO I PREDHODNA SPONTANIM POBACAJEM JER IMAS MALU MATERICU I PLOD NECE MOCI DA SE RAZVIJA...nasta sam ja jecajuci nazvala mog Igija i rekla mu sta je doticni rekao nasta se Igi samo hmmm blago nasmejao i evo mene u 37 nedelji trudnoce sa sve cescim kontrakcijama valjda ce uskoro malac da krene a pored svih jako velikih problema koje sam imala da neduzim pricu do ovde sam dogurala zahvaljujuci DR. IGORU PLJESI i toj nasiroko ispljuvanoj DR.LJILJANI AVRAMOVIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    i da jos nesto radi tvoje neupucenosti MLADI PEROVIC NIJE SIN OD MATOROG PEROVICA SIN MATOROG PEROVICA NEMA VEZE SA MEDICINOM VEC SE BAVI MUZIKOM zove se Igor i ozenjen je sa jednom od sestara Kovac!!!!! TEK TOLIKO KAD PLJUJES DA ZNAS KOGA PLJUJES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Prvo tvoj doktor koji ti je vodio trudnocu je trebao da ti kaze da treba da napomenes za visoku dioptriju,drugo koliki god sok bio nisi mala mogla si da predpostavis da je u merenju bebine tezine doslo do greske i da odreagujes kao svaka iole svesna osoba...a trece poznajem jako dobro svakog lekara i mogu samo da kazem da DR. LJiljana Avramovic moze da odreaguje tako samo ako je izrevoltirana napadom...nisi rekla na koji nacin je tvoj muz razgovarao sa njom...normalno joj sigurno nije prisao ja Ljilju poznajem kao velikog zajebanta malo jaceg na jeziku ali sa te strane...cetvrto sigurno ne bi dozvolila da se i jednoj trudnici porodilji ili bebi na njenom odeljenju desi nesto tako da mi ta tvoja prica o antibiotiku ne pije vodu...5 lekara te je gledalo to nije nestrucnost u ostalom ako ti se nije svidjalo mogla si u svakom trenutku da trazis otpust i odes u drugu bolnicu gde ce ti titrati naravno ako takva postoji...u ostalom svako ima svoje misljenje o osbama tako da i ti imas svoje...kao i ja a moje je ponavljam DR. IGOR PLJESA i DR. LJILJANA AVRAMOVIC su jako dobri lekari kao i dijagnosticari kao i DR.MADIC tako da moje misljenje nista ne moze da promeni i svakoj zeni nebitno bila ona trudnica ili ne toplo preporucujem... a ti sta da ti kazem sem hmmmmm...ti sledeci put idi u bolnicu de je dozvoljenoi napadati lekare i praviti kako sama kazes HAOS!!!! pozz ps: imas jako pametnu doktorku sto se tice Longacefa eserihija nije bakterija koju nebi mogla da resis nekim laksim antibiotikom i cajem od brusnice...a ne inekcijama koje se daju kad nastupi sepsa npr...ili kad organizam odbacuje neko strano telo posle operacije ...mogla bi jos da pisem ali bolje da cutim...
  6. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Jelena i tu dilemu cemo resiti...provereno najjbolja babica u KBC Zemun je Vera Baldozan...mala sitna ali zena zna svoj posao ona je i glavna babica tamo...nadam se da sam pomogla pozz
  7. sneniandjeo je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Nisam imala ama bas nikakve simptome sem neki osecaj da sam trudna...na dan svadbe kad sam pratila goste upala mi je u oci apoteka koja radi celu noc i onako iz restorana u apoteku po test...ujutro ga uradim i u roku od dve sekunde se pojavise dve crtice mnogoooooo jake...nazovem docu i sutradan na UZ konstatujemo trudnocu 6+2...lepsi i veci poklon nisam mogla da dobijem...!!!!!!
  8. sneniandjeo je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    nama je doca zabranio odnose od pocetka trudnoce...tako da se mm zeza kako je vec sedam meseci u vucijoj pozi i kako zavija...mislim da ce mu svanuti kad se porodim a ja i nemam neku zelju za sexom...sta je to!!!????
  9. sneniandjeo je dodao/la post u temi Ultrazvučni pregledi   

    Drage moje ja od 14-te nedelje pa na ovamo a sad sam u 29-toj svake tri nedelje idem na 4D UZ i vidim svaku grimasu osmeh treptaj...cak smo videli i na koga lici...na tatu je skroz grrrrr....i bukvalno zivim za svaki sledeci UZ i druzenje sa mojom bebom jos ako imate blesavog docu kao i ja koji sat vremena komentarise i izvaljuje onda imate sta da vas drzi do sledeceg...na proslom mali guzonja nije hteo da nam pokaze lice....kad god smo pokusali da ga vidimo ili je stavio rukicu ili nam je okrenuo glavicu ali je zato svoj ponos dao na izvolte jedna rukica ispod glavice druga prstic u usta a nogice rasirio kao da kaze dosade jedne evo gledajte da imate o cemu da pricate...vristali smo od smeha i tata i doca i ja...sledeci nam je sad u cetvrtak pa cemo da vidimo kakvog ce raspolozenja tad da bude...jedva cekam...!!!!!!!!!!!!
  10. sneniandjeo je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Mislim da tu gresis nisam protiv epidurala cak sta vise poradjacu se pod epiduralom ali nije tacno da se trebas konsultovati iskljucivo sa anesteziologom...jer na svakog drugacije anestezija deluje neko oseca kontrakcije neko ne...i oce anesteziolog da ti vodi porodjaj ako ih ne osecas...ne vec lekar akuser...anesteziolog je tu iskljucivo radi davanja doza pracenja otkucaja srca i disanja...kao i pri svakoj drugoj operaciji...!!!! Pozz
  11. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Mislim na starijeg...a ni mladji mi ne unosi bas poverenje...mada ne znam ti odluci ponavljam jedini lekari u cije bi ja ruke tamo su moj Iggy,Dr.Avramovic i Dr.Arsic koji je nazalost u penziji mada ni Medic nije los...!!!!!!!
  12. sneniandjeo je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    jelena ja bi ti od srca preporucila dr.igora pljesu..ili nacelnicu odeljenja dr.ljiljanu avramovic kod dr.perovica ni u snu...znam ih sve tamo i jedini doktor kome ne bi u ruke je dr.perovic...razlozi su nebitni...mozda sam malo i pristrasna jer je dr.igor pljesa moj lekar nekih 7-8 godina tj.od samog izlaska sa fakulteta i da nije bilo njega ja danas ne bi bila u 29 nedelji trudnoce...a perovic...hmmmmmmm!!!!!