Bebidzon

Član
 • Broj odgovora

  3
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici Bebidzon

 • Rođendan 31.01.1985

Načini kontaktiranja

 • Website URL http://
 • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Bebidzon

 1. Bebidzon je dodao/la post u temi Krvarenje u trudnoći   

  odlazim kod mog ginekologa da mi potvrdi trudnocu 15 minuta pre pregleda prokrvarim, dr. mi ustanovi trudnocu i hitno me salje u narodni front gde su mi krknuli inekciju i da pijem utrogestan, UZ je bio ok. Nego sam ja vrlo brzo ostala trudna posle pobacaja pa sam bila u velikom strahu. Pila sam ga do 4 meseca 3 x 1 pa sam presla da ga stavljalam vaginalno. Medjutim ne osecam tegobe i na svoju ruku sam ga bila smanjila na jednu dnevno pred spavanje. Ali ne znam na osnovu cega bih i dalje trebalo da ga koristim jer se ja osecam fenomenalno i nemam nikakve tegobe idem rednovno na UZ u narodni front i niko od njih ne znam da mi odgovori na pitanje da li treba i dalje da ga koristim?
 2. Bebidzon je dodao/la post u temi Ultrazvučni pregledi   

  mene salju na UZ non stop, bebidzon mi je manji od pocetka trudnoce i nece dr-i da se pomire sa cinjenicom da sam mozda kasnije i zatrudnela. Bezimo sa velicinom i kilazom za ned, nedelju i po, pa cas da dodjem za 2 nedelje pa za 3 kad mi kazu vidimo se za 4 nedelje ja prosto ne verujem, trenutno sam 29 nedelja a od 5 nedelje sam na UZ. Opet svaka beba raste individualno ja mislim da nije strasno?
 3. Bebidzon je dodao/la post u temi Kućni ljubimci u trudnoći   

  Preporucujem i ja svakoj trudnici da odradi taj pregleg jer je to samo jedno vadjenje krvi, Moj suprug sa bivsom zenoj je izgubio dete u veoma pomakloj trudnoci devetom mesecu jer je "progutala maciju dlaku" i mene je molio da odradim taj pregled i dr mi je rekla posto imamo malu kucu , da jos jednom odradim taj pregled tako oko osmog meseca, sad sam trenutno 7 mesec. Obavezno pitajte dr da vam da uput za to, naravno nista se neplaca a budete sigurne.