Mira

Član
  • Broj odgovora

    323
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Dac se sviđa post u temi od Mira u Beba zabacuje glavu unazad kad spava   
    Probaj da se opustiš i da uživaš u svojoj bebi. Kad sam rodila prvo dete i ja sam bila ista kao ti. Posle drugog porođaja sve se promenilo. Živim sa svojom decom današnji dan i ne razmišljam mnogo o tome šta će biti. Tek tako mogu prepoznati ako nešto nije kako treba i pomoći detetu. U strahu vidiš ono čega nema a ne vidiš pravi problem. Raduj se svakom novom danu jer je neponovljiv. Tako brzo će porasti. Poljubac!
  2. Makicaaa se sviđa post u temi od Mira u Beba zabacuje glavu unazad kad spava   
    Ne razumem u čemu je preblem ako dete zabacuje glavu dok spava.Moja dva sina su to radila i sa njima je sve u redu. Pozdrav!
  3. Unna se sviđa post u temi od Mira u Greške lekara   
    Ja glasam za doktora Živanića. Verujem tom čoveku jer je u mnogo situacija bio u pravu. Mislim da treba uraditi 4D u 13. nedelji trudnoće. Pozdrav!
  4. Теуша se sviđa post u temi od Mira u Dojenje u trudnoći   
    U tudnoći može da se doji do 20-te nedelje. Kasnije ne zbog opasnosti od prevremenog porođaja. Treba dobro da se hraniš. Pozdrav!
  5. bikica85 se sviđa post u temi od Mira u Naše dete je jako pametno   
    Ja mislim da se ništa ne podrazumeva i da deci treba svakoga dana govoriti da ih volimo, da smo ponosni na njih, da su lepi i pametni. Tako će porasti u zdrave samopouzdane ljude i znaće da vole sebe. Samo ako se budu dobro osećali u svojoj koži ,moći će da vole druge i da budu uspešni u životu. Nikada dosta prave roditeljske podrške.
  6. lola2904 se sviđa post u temi od Mira u Beba više okreće glavu na jednu stranu   
    Najverovatnije će se regulisati samo od sebe ali bi bilo dobro da radite vežbice. Dete legneš na leđa, okrećeš mu polako glavu na jednu pa na drugu stranu držeći suprotno rame da se ne odvoji od podloge. Nije to ništa strašno.
  7. smrdo se sviđa post u temi od Mira u Tegobe i komplikacije u trudnoći   




    Ženo ti si heroj!

  8. bikica85 se sviđa post u temi od Mira u Neželjena trudnoća....   





    Ne može oduzimanje nečijeg života da bude sredstvo za planiranje porodice!!!
  9. mirjana92 se sviđa post u temi od Mira u Dohrana novorodjenceta   


    Sve bi bilo lakše da nas muževi više podržavaju i razumeju ali...
  10. zlatibor se sviđa post u temi od Mira u Beba zabacuje glavu unazad kad spava   
    Ne razumem u čemu je preblem ako dete zabacuje glavu dok spava.Moja dva sina su to radila i sa njima je sve u redu. Pozdrav!
  11. mica cica se sviđa post u temi od Mira u Kaznjavanje dece   
    Ne znam. Kad čitam vaše postove, pomislim da su moja deca najgora. Nema mame koja više priča i objašnjava, ali to retko ima efekta. Ni kazne ne pomažu. Niko nije rekao kako dete naterati da sedi u kazni ili pored mame. Ni batine ništa ne znače jer jako povrede dete pre svega psihički i pamti ih jako dugo a izazivaju negativne emocije prema roditelju. Snalazim se nekako ali ni sama ne znam da objasnim kako. Inače moji dečaci idu uvrtić i tamo ih svi hvale. Kod kuće prave haos.