una

Član
  • Broj odgovora

    40
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici una

  • Rođendan 12/26/84

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice una

  1. una je dodao/la post u temi Zapušen nosić   

    ja joj stavljam phisiomer to mi je savžetovala pedijatrica, to je obican fizioloski rastvor samo sto ima super pumpicu pa se lako ubrizga u nosic, a mi smo joj kupili i inhalator, jest da je bio oko 6000 din ali kupis ga jednom i imas ga uvek za svaki slucaj. ja je cesto inhaliram ( stavim fizioloski unutra) i to joj taman ovlazi sluzokozu nosica, jer od grejanja je pocelo da joj se stvaraju slinice. to joj otpusi nosic!
  2. una je dodao/la post u temi Uspavanke!   

    mi pevamo :
    u jednoj zimskoj noci
    tam gde je visok breg
    zaledio se potocic i pokrio ga sneg
    a jedan mali zeka taj potok trazi svud
    gde je kud je nestao to njemu tisti grud...
    ja se secam kad je nas mama uspavljivala sa tom pesmicom i uvek mi je bila tuzna zbog jadnog zeke!



  3. una je dodao/la post u temi Baby Friendly je MAMA Unfriendly?   

  4. una je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    podigli smo dodatak... i do kuce potrosili dobar deo, ali smo morali da se castimo!!
  5. una je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    ...a od sutra deciji
  6. una je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    evo sad sam videla na rts-u da je pocela isplata roditeljkog dodatka! jeeee
  7. una je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    dobila sam resenje oko 1. novembra, oni su meni i rekli da ce biti krajem novembra ali sam se ja bila ponadala da ce biti cim mi stigne resenje!
  8. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  9. una je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    strasno! a meni stiglo resenje da mi je odobreno, ali jos uvek nisu uplatili. stiglo pre 10 dana ali nista od para!!!
  10. una je dodao/la post u temi Nokti-Nega,nadogradnja,lakovi...   

    pre trudnoce moj zastitni znak je bio crveni lak za nokte , i to jos od gimnazije, ali mi u trudnoci nesto nije "prijao", stvarno ne znam zasto. sad mi se opet svidja crveni lak ali na rukama ga ne mazem, nemam pojma ni ja zasto ali mi ovako kao higijenskije izgledaju ruke! inace su mi super max faktor, bas su postojani, ali i golden rose- najjeftiniji ali stoje na noktima danima a da se ne okrnje!
  11. una je dodao/la post u temi Solarijum   

    a šta kažete na solarijum i dojenje?! nisam bila u solarijumu sigurno godinu dana, nikad se nisam nešto preterano pržila ali sam povremeno išla. sad posle poođaja imam toliku želju da se malo doterujem i negujem u svakom smislu- frizer kozmetičar... pa se pitam da li bi mogla da nabacim malo boje i ako dojim?!
  12. una je dodao/la post u temi Partusisten   

    ja sam pila do 36 nedelje, posle 4 dana su mi krenule kontrakcije ispod 10 minuta, ali se nisam otvarala... 3 dana sam imala kontrakcije cak na 6 minuta, ali nista ( isla sam 2 puta dnevno u porodiliste i svaki put me vracali kuci). treci dan uvece ja se spakujem jer su pocele da mi dolaze kontrakcije na 2 minuta, kad sam stigla u bolnicu bila sam otvorena vec 6cm!!! i porodila sam se za 2 sata! to je kod mene bila rigidnost ( ucila sam na pripremama) ali mislim da je to bilo sve od partusistema, jer mi je grlic vec bio slab, pa mi je cudno sto sam se toliko dugo otvarala!
  13. una je dodao/la post u temi Apartman u porodilištu - da ili ne?   

    ja sam se porodila u frontu i bila sam u apartmanu. Front ima najvišu cenu apartmana od svih, ali imas utisak da si u hotelu a ne u porodilistu. Bile smo u sobi nas dve, pri tom je devojka bila skroz super ( nije previse brbljala, a bila je drugorotka pa sam skupljala fore od nje). U frontu ima ona velika terasa kod apartmana pa smo se uvece sve skupljale tamo. bebe donose u odredjeno vreme na podoj i na zahtev, moze i po ceo dan da bude sa tobom! posete su ceo dan. Sestre oblecu oko tebe, sobe se ciste dva puta dnevno, menja se posteljina bar 1 put dnevno i po potrebi. Kupatilo je bilo besprekorno cisto!
    Mana je cena, ali ako ostajes 3 dana, ako je sve kako treba je ok. Bila je jedna devojka koja je morala da ostane duže zbog nekih komplikacija, pa je 5 dan presla u sobu da ne bi placala ogromnu sumu.
    Dakle, apartman, ko moze, da uzme obavezno. Necete biti same i nece vam biti dosadno, a odmoris se ko covek i tretiraju te kao princezu, sto je super, jer te kad dodjes kuci ceka... haos
  14. una je dodao/la post u temi Kolica za bebu   

    ovo sam vec napisala u temi o kolicima ali evo i ovde. za one koje se odluče za peg perego kolica, naručite ih preko sajta www.pegperego.rs. dostavljaju u roku od 2 dana, besplatno, a cene su im mnogo niže nego u prodavnici. Model koji smo mi odabrali (pliko p3 comleto) je npr. oko 6000 jeftiniji!!! Naravno išla sam u prodavnicu da ih vidim i isprobam, pa sam ih naručila. treba sutra da mi stignu i jedva čekamo da se vozamo za vikend!!!
  15. una je dodao/la post u temi Zanimanje   

    diplomirani pravnik, na postdiplomskim, mada sam sad zaokupljena mojom princezicom... ali vec trazim posao u struci, koji ce da me ceka kad malo porastemo!!!