Tara

Član
  • Broj odgovora

    24
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Tara

  • Rođendan 09/26/79

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Zemun

Aktivnosti člana/članice Tara

  1. Tara je dodao/la post u temi Letovanje u trudnoći   

    Drage moje ja saznala da sam trudna pre nedelju dana a sledeci vikend imam uplaceno more,idemo u Grcku kolima,sta da radim?Sad je kasno da odustanem,a bojim se da ce doktorka to da mi kaze kad je pitam.
  2. Tara je dodao/la post u temi Budjenje nocu   


    E a reci nam koje su to super pelenice da znamo i mi
  3. Tara je dodao/la post u temi Budjenje nocu   


    Obicno sam mu kasice pravila oko 18h a pred spavanje oko 21h mu dam mleko ali se budi.Juce mu nisam davala,probudio se jednom kenkao 5 min i zaspao.
    Kad uporedim sa mojim drugaricama koje su se porodile mesec pre ili kasnije svima bebe spavaju celu noc od mesec dana starosti jedino se moja beba budila .Ali kad vidim ovde da se i starije bebe bude tesim se i kazem super smo.
  4. Tara je dodao/la post u temi Budjenje nocu   

    Beba je napunila 5 meseci i dajem joj milupine i humanine pirincano-kukuruzne kasice koje se prave sa vodom na kojima pise od 4 meseca.Prvo sam krenula samo sa pirincanim ali je dobio jako tvrdu stolicu pa su nam sledece preporucili kombinaciju sa kukuruzom.
    Od pocetka sam se izmuzavala i ujedno je imao i dohranu,do skoro kad smo presli samo na adaptirano.Ja imam jos 10-15 ml mog mleka koje mogu da izmuzem svaki drugi dan i to mu dam da popije(nije mnogo ali kad vec imam da ne bacam)Doktorka mi je rekla da to ne prekidam jer je svaka kap bitna.
    Kad se probudi bleji u mraku,sisa prste i posle nekog vremena pocne da kenka ili place.Grceve nije imao a nema ih ni sad ,niti nesto prducka kao ranije.
    Koristi dudu od prvog dana ali mu nikad nisam davala nocu,plasim se da ga ostavim samog sa dudom,ali mu nekad dam jer ne mogu da spavam kad non-stop sisa prste
    Juce mu nisam davala kasice u prahu i prespavao je noc,probudio se samo nesto na kratko i nastavio.A i ubacila sam ga u dzak pa nisam morala da ustajem svakih sat-dva da ga pokrivam pa sam i ja odspavala malo duze Danas sam mu dala pirincano-kukuruznu kasu za rucak u 15h pa cemo da vidimo veceras,mozda se i veceras odmorim
  5. Tara je dodao/la post u temi Budjenje nocu   

    Moje dete se budilo svaku noc po par puta da jede.Onda smo uveli cvrstu hranu pre skoro mesec dana, pa se sad budi 1-2 puta u toku noci. Kad se probudi bude budan neki period nekad se uspava sa sisanjem prstiju a nekad pocne da kenjka pa mu dam malo vode ili ga uzmem da ga smirim i uspavam.Kad mu dam uvece pirincano-kukuruzne kasice on se budi.Desilo mi se par veceri da se nije probudio ali mu nisam davala te kasice.Sad trenutno proveravam da li je to uzrok budjenja ili je slucajnost da se tako potrefilo.Ne znam da li da mu dajem dudu nocu kad se probudi,da se ne navikne na nju pa posle nece da zaspi bez nje? Da li ste imale takav problem?
  6. Tara je dodao/la post u temi Problemi sa probavom kod beba-Zatvor   

    Moja beba je danas napunila 5 meseci,ali se isto sa 4 meseca budila na svaka dva i po sata da jede.Onda sam uvela cvrstu hranu i sad se budi jednom u toku noci ali mu ne dajem da jede nego mu nudim samo vodu.
  7. Tara je dodao/la post u temi Ekcem   

    meni je sin imao plik na preponi sa nekih 15-20 dana,kazu da je to neka infekcija iz bolnice koja se pojavljuje kasnije.Ne znam od cega je ali smo mu stavljali oktanisept i poboljsalo se,a onda sam kupila zamenu za bivacin u prahu(grcki je i kostao je oko 450 din pakovanje 10 grama) i posle 2 dana sve je nestalo.Probaj i ti ne moze da skodi
  8. Tara je dodao/la post u temi On-line shopping   

    Meni se skoro desilo da sam porucila preko dody shopa plavu hranilicu a poslali mi belu sa sarenim krugovima.

  9. Tara je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Po mom misljeniu dr. Perovic je odlican doktor,i veliki je strucnjak.Uliva dosta poverenja i ima puno strpljenja.Ja sam odusevljena s'njim i volela bih da me on porodi ako se odlucim za Zemunsko porodiliste.
  10. Tara je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Do termina imam jos mesec i po dana,taman dovoljno vremena da se odlucim za neko drugo porodiliste i mozda da nadjem neku babicu.Jedino ako me ovaj moj mali u stomaku ne iznenadi pa krene ranije ali valjda nece.
  11. Tara je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    geravodeli,hvala na detaljnom opisu moram da probam to ceprkanje detaljnije
    Carica si
  12. Tara je dodao/la post u temi Treći trimestar   


    Ma i odustala sam od Zemunskog porodilista,i tek sad ne znam gde cu da se poradjam nikad nisam ni razmisljala o drugim poridilistima.
  13. Tara je dodao/la post u temi Treći trimestar   


    Kako proveravas grlic svaki dan?Jel te doktor pregleda ili nekako drugacije?
  14. Tara je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    I meni je beba karlicno od pocetka,doktorka koja mi vodi trudnocu mi je rekla da cu ici na carski ako se ne okrene ali u Zemunskom porodilistu su mi rekli da oni ne rade carski nego prirodan porodjaj STRASNO
  15. Tara je dodao/la post u temi Ćaskanje trudnica   

    Pa SaskaS dobro nam dosla!
    Sve cestitke za trece koje si resila da rodis .To je bas super i ja bi troje samo da rodim ovo prvo sto mi je u stomaku pa nastavljam dalje nema pauze,ako se ne predomislim posle porodjaja