Paja

Član
  • Broj odgovora

    165
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Paja

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Paja

  1. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Devojke, samo da vam javim da se nasa seka rodila juce ujutru u 4:50,3620g i 53cm. Veliki pozdrav svima!
  2. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Beba je velika, a ja mala i krenula je da se bije da izađe napolje, a imam i gomilu drugih neprijatnosti. Jednom rečju-gotova sam! To sam i očekivala, stvari sam spakovala još pre mesec dana.
  3. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Evo ja sam još uvek trudnica pa vam javljam svima da ću najverovatnije sutra ostati u bolnici i očekujem da će me poroditi u ponedeljak. Javiću se ako uspem da se ulogujem prko mobilnog. Pozdrav svima!
  4. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Čestitamo Milankaaaaaa! Kuku, koliko dete! Nadam se da je sve dobro prošlo.
  5. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    O, Bože, koja glupost! Ako neko ima male grudi to sam onda ja, a dete mi je samo na dojenju dobilo 10kg. Još sam imala 4 puta više mleka nego što mu je trebalo i gomilu mastitisa. To to ne želim, ali veličina grudi s tim nema nikakve veze. Još sam ja išla na carski, kao i tu pričaju da postoji verovatnoća da nemaš mleko. Menjala sam spavaćice na sat vremena i spavala noću po sat vremena. Šta da ti pričam. odoh da uradim briseve i ovo za žuticu. Dobro jutro svima!
  6. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    E, znam dosta njih iz Jabuke, uglavnom muzičara ( i ja sviram klavir ), a na Kotežu 1 sam živela 10 godina, u Vršačkoj 12, kod one tri trafike.
  7. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   


    Moj je imao 3510g i 50cm, a onda je dobijao po 50g dnevno na podoju. Sa 2 meseca je imao baš 6 kila, a sa 6,5 meseci celih 10kg samo na mleku. Sad ima 15,5, ali nije više bucko, samo je krupan.
  8. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Ma znam ja to, ali ne vredi. A ovo za bebce ima baš da nam bude čudno kako su mali. Meni bila drugarica sa klincem od 6 meseci i ode do wc-a, a meni se ono dete zamalo nije prevrnulo jer još ne sedi stabilno. Potpuno sam zaboravila sve, sad Jovo nanovo!
  9. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Pa valjda što sam trudna! Nedostaje mi sin, a i mm me je iznervirao što mi se nije odmah javio, mada to za njega nije ništa neobično, ali eto-sad me baš pogodilo... Nego, iz kog si ti dela Pančeva. Pisala sam ti već ranije i to sam baš bila u Pa sa klincem, ali izgleda da nisi videla. Ja sam na Misi, tj. moji.
  10. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Ja sam i prošli put morala na carski, a moraću i sada samo što sam prošli put išla na totalnu njihovom greškom, a sad se nadam da ću na spinal kako sam i tada htela, pa mislim da će mm moći da bude prisutan. Inače sam dobila kontrakcije ispred sale prošli put, a da uopšte nisam znala dok mi anesteziolog nije rekao, tako da mislim da bih se super porodila prirodno da sam mogla. I ja sam uvek za prirodnu varijantu, svako oduzimanje bilo kog dela tela, a naročito mozga mi je zastrašujuće. Mislim da je i za bebu najbolji prirodni porođaj, a kad su tolike žene to preživele onda i nije smak sveta.
  11. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Mm me je načisto poremetio danas. Trebalo je da sinčića preveze od mojih do njegovih. Sinoć je spavao u Pančevu kod mojih, a sad je na Zvezdari, sve u cilju navikavanja da nije non-stop sa mamom, a i da ja mogu malo da odmaram i pišem ovaj glupi rad. Međutim, pre par sati mi se javio od mojih da će doći prvo kući jer mali plače, hoće da vidi mamu. I ja čekam, čekam, kao debil (mislim da meni teže pada to odvajanje nego njemu) i na kraju pozovem, a oni već kod druge babe, nisu mi se ni javili. Isplakala sam se živa, samo čekam da mm stigne kući da ga pitam na šta to liči. Tako i ne stigoh da pišem.
  12. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Divna mi je isto lepo. Mm želi da bude srpsko ili bar pravoslavno ime tako da mnoga koja se meni sviđaju ispadaju iz igre. Ma, komplikacija živa! Dobro je, smislićemo. Na kraju, imamo mesec dana da je prijavimo. Hvala svima. Ja pišem neki rad pa kad se baš mnogo smorim uskočim da vidim šta radite.
  13. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Hahaha! Mene su i prošli put i ovaj pitali za blizance. Pozdrav svima! Ja sam na kratko svratila da vidim novosti. Čestitam Anuši, Danka je stvarno kao med, a za ono kit ubica sam se toliko smejala da me sada boli i stomak i prepone pa sam malo prilegla dok mi je sin kod babe pa mogu. Ja 16. idem opet na kontrolu, rekli su mi da bi bilo dobro da izdržim do 2. aprila, ali videćemo. Mm i ja nikako da nađemo ime koje nam se oboma sviđa. Sinoć smo nešto pričali pa došli do toga da nam je lepo Cveta, ali kad pitam druge ljude mišljenja su baš podeljena do krajnosti. Meni je nešto lepo, nije ni tako često. Šta vi mislite? I ima li koja još neki predlog za neko kraće ime, idealno bi bilo da ima 5 slova? Hvala unapred.
  14. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Čestitam svima! Ni ja nemam baš mnogo vremena da ispratim šta se dešava, moram da pišem rad, a i za to imam jako malo vremena. Sinčić mi je juče bio kod svekra i svekrve i spavao tamo, a danas je otišao kod mojih i sutra će ga dovesti. Preplakala sam dan, pitam se kako li će mi tek u porodilištu biti, ima da me pošalju na psihijatriju.
    Inače mi je juče bio baš težak dan, prepone su me jako bolele i stomak se stvrdnjavao, morala sam u horizontalu baš često. S obzirom da je beba baš velika jedva čekam kontrolu 8. marta, mislim da mi je dan D mnogo bliži nego što sam planirala, ali videćemo. Veliki pozdrav svima i držim palčeve Olji u četvrtak!
  15. Paja je dodao/la post u temi Treći trimestar   



    Znam, i ja sam se prvi put uspaničila i otišla kod dr. Još nije radila moja nego neka druga. Rekla mi je da je to normalno i poslala me kući.