Taca

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Taca

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Taca

  1. Taca je dodao/la post u temi Zašto je u svijetu sve manje djece?   


    Svaka cast tvom ocu, retke su takve osobe, nadam se da cu i ja svoju decu tako vaspitati. Nije sreca u markiranoj garderobi i skupim kolima, znam jer sada to imam, a nisam imala kao tinejdzer i nisam sada ni malo srecnija nego sto sam tada bila. Ako nemas podrsku porodice i prijatelja, tj. ljudi kojima je stalo do tebe, novac ti nece doneti srecu. Jasno mi je da tinejdzeri pate za markiranom garderobom i skupim kolima, ali koliko ima odraslih osoba koje pate za tim da ne poverujes, kompleksasa koliko hoces i sto je najgore velika vecina je takvih, muka mi je od toga!!!
  2. Taca je dodao/la post u temi Zašto je u svijetu sve manje djece?   


    Potpuno se slazem sa tobom
  3. Taca je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Isto kao i moja, sada vise ne pricam sa njom i mnogo mi je lakse, svasta sam joj rekla u lice i to pred svekrom i muzem, samo kada ne moram da je gledam sve je super, a decu moze da vidja da odu kod nje na nedelju dve ponekad jer je u drugom gradu, to i meni odgovara da napunim baterije i budem sama sa muzem, ali kod nas vise ne moze da dolazi, super mi je ovako idealna varijanta verujte mnogo bolje nego smeskanje i precutkivanje, jer se ovako uopste ne nerviram sada kada vise ne kontaktiram sa njom.
  4. Taca je dodao/la post u temi poseta stomatologu   

    I moja devojcica nije jela cokoladne slatkise ni grickalice niti pila puno mleka ali je jela dosta bombona , a bombone su kazu gore nego bilo sta drugo.