ljubicica

Član
  • Broj odgovora

    17
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici ljubicica

  • Rođendan 02/17/83

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice ljubicica

  1. ljubicica je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Moja devojcica se zove MARIJA,to ime mnogo volim,sada opet cekamo devojcicu i zvace se MILANA,a tepacemo joj MILA!!!!Da je decak verovatno bi se zvao DANILO ili DAMJAN!
  2. ljubicica je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    MA OK.OPUSTENO!!!!POZZZZZ!!!!
  3. ljubicica je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    CAO,NE SEKIRAJ SE !TO JE NORMALNA PROMENA ZA PERIOD TVOJE TRUDNOCE,PROCI CE,JA MISLIM VEC NA ULASKU U CETVRTI MESEC-MOZDA I RANIJE!!!NEK ME ISPRAVE DRUGE MAME AKO GRESIM!!ALI NECE TRAJATI SVIH 9 MESECI.NARAVNO DA CE BITI OSCILACIJA U RASOLOZENJU,ALI NE TAKO BURNO I JAKO!!!IZADJI SETAJ,TO PUNO POMAZE,ZNAM DA TE JE U TOM STANJU TESKO NATERATI NA TO,ALI NATERAJ SAMA SEBE.AKO JE LOSE VREME DA NEMOZES U SETNJU,RADI NESTO STO TE OPUSTA,SLUSAJ MUZIKU,CITAJ NEKU KNJIGU I BUDI U DRUSTVU LJUDI KOJI TI PRIJAJU,RECI STA IMAS...I OVAJ PERIOD CE BRZO PROCI,BITNO DA GA STO LAKSE PREGURAS!!!HAJDE POZITIVAC MOZES TI TO,MISLI NA BEBCA KOJI JE VAZNIJI OD SVIH!!!!POZZZZZZ!!!!
  4. ljubicica je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    SIMPTOMI KOD DEPRESIJE NISU ISTI KOD SVAKE OSOBE,ONI MOGU BITI VEOMA RAZLICITI,NIJE SVIMA ISTI NI UZROK KOJI JE IZAZVAO STANJE DEPRESIJE,TAKO DA CESTO OSOBA KOJA PATI OD NJE,TOGA NIJE NI SVESNA,TOGA NISAM BILA SVESNA NI JA.ALI ETO JA SAM SE IZBORILA ILI SAMO TAKO MISLIM,VREME CE POKAZATI,ALI SE ISTINSKI TRUDIM DA RAZMISLJAM DRUGACIJE NEGO STO SAM RAZMISLJALA DOK SAM BILA U TOM STANJU!!SADA MI JE PUNO BOLJE,MOZDA ZATO STO SAM JA TAKVA OSOBA,MOZDA STO SU LEKOVI UCINILI SVOJE,ALI JEDNO JE SIGURNO,A TO JE DA MORAS DA SKONTAS SVOJ PROBLEM I KAKO DA SE BORIS PROTIV NJEGA,JA SAM BILA JAKO UPLASENA KAKO CU BEZ TERAPIJE U TRUDNOCI,MADA POSTOJE LEKOVI KOJI SE MOGU PITI I U TOM STANJU,ALI ZASTO KAD POSTOJE MNOGO LEPSIH STVARI KOJE MOGU DA OTERAJU SIMPTOME!!!ZA SAD USPEVAM I NE DAM SE, NADAM SE DA CE TAKO I OSTATI,TO NIJE NI MALO LAKO, POGOTOVO NA SAMOM POCETKU BORBE,ALI SAMO POZITIVNO I RAT DOBIJATE VI!!!! TO POZITIVNO IMATE,TO SU VASA DECA,LJUDE KOJE VOLITE,STVARI KOJE VAS CINE SRECNOM I MNOGOOO DRUGIH STVARI NA KOJE NEKAD NISTE NI OBRATILE PAZNJU!!!!
    HORMONI I EMOCIJE U TRUDNOCI,ZNAM I SAMA DA NIJE LAKO,PROCI CE!!!!!
    LJUBIM VAS SVE PUNOOOOOOOO!!!!!!!
  5. ljubicica je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    IMAM DEVOJCICU OD 6.5 GOD.OVO MI JE DRUGA TRUDNOCA!PRVA TRUDNOCA I OVA NEMOGU DA SE POREDE,PRVA JE BILA BEZ I JEDNOG PROBLEMA,A SA OVOM KUBURIM OD PRVOG DANA!ZATO VAM KAZEM,CUVAJTE SE I DOBRO RAZMISLITE,UVAZITE SVACIJE MISLJENJE ALI ODLUKA JE NA VAMA!
  6. ljubicica je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    NE DAJ BOZE NIKOM DA DODJE U TU SITUACIJU DA BIRA HOCE LI NA AMNIO ILI NE,A TESTOVI NISU DOBRI?! POGOTOVO ZA MAJKE KOJE SU IMALE PROBLEM SA ZACECEM,JA LICNO SAM DOBRO AC PREGURALA,ALI NIKOG NE BI MOGLA DA SAVETUJEM STA DA RADI,MISLIM DA JE TAKVU ODLUKU O INTERVENCIJI NAJBOLJE DONETI U SARADNJI SA SVOJIM GINEKOLOGOM KOJI VODI I POZNAJE VASU TRUDNOCU!SVAKA TRUDNOCA JE INDIVIDUALNA!
  7. ljubicica je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    Pa ovako drage moje-Ja sam se prosle godine lecila od depresije,pila sa m zoloft i bromazepam u kombinaciji,posle jakog stresa zbog gubitka majke dobila sam neki panicni strah od kojeg jednostavno nisam umela da se otarasim,svaki dan mi je bilo sve gore i gore dok nisam skontala da mi je potreban psihijatar!Jednostavno nisam zelela da sebi priznam da nesto nije u redu,imala sam neke napade panike,tahikardije,nervozu i strah jednostavno nisam znala sta mi se desava,a desava se sve cesce i cesce.Svi nalazi dobri,sve dobro a meni lose.Dobila sam terapiju,pila je 7 meseci i bilo mi je fenomenalno,preporodila sam se,pomogla mi je da skontam sta mi se desava i da sve to je u stvari u mojoj glavi.Mesec dana nakon prestanka s terapijom ostala sam trudna i prvo sto mi je palo na pamet-kako cu sad ako mi opet bude onako lose,ali nije,jednostavno sam naucila da to sve prevazidjem i teram dalje!!!Naucila sam da se kontrolisem i kad ne ide sve glatko,skontala sam da mogu da se borim i bez terapije!!!Sada sam u 23-oj nedelji i prosle su hormonske krize,a i evo nam proleca,lepog vremena,hajde u setnju korisno je, i to je jedan od nacina da se borite sa nervozom.Ljubim vas sve i uzivajte u trudnoci!!!! ZIVOT JE LEP!!!!
  8. ljubicica je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Dobili smo juce rezultate imacemo ZDRAVU DEVOJCICU!!!!!Ne mogu da vam opisem koliko smo srecni,hvala vam svima puno na podrsci bas nam je dosta znacila.POZDRAV!!!!Cujemo se!!!!
  9. ljubicica je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    CAO DIJANA,MOJA INTERVENCIJA JE BILA PRE TRI NEDELJE,MIROVALA SAM,U BOLNICI NISAM LEZALA,PUSTILI SU ME ISTOG DANA TJ.POSLE NEKIH SAT VREMENA.DOBILA SAM DA PIJEM GINIPRAL I BENSEDIN AKO IMAM BOLOVE U MIRU KOJE JA BOGU HVALA NISAM IMALA.U PONEDELJAK IDEM PO REZULTATE,MOZES DA ZAMISLIS KAKO JE.LJUBIM TE PUNO I JAVICU KAKO JE PROSLO!!!
  10. ljubicica je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    I JA SAM IMALA SLICAN PROBLEM I U PRVOJ I U DRUGOJ TRUDNOCI,SVAKAKVE GLUPOSTI SU MI PADALE NA PAMET NA KOJE SAD KAD SU SE HORMONI MALO SMIRILI NE ZELIM NI DA POMISLIM.... ALI ETO I TO JE PROSLO, A MISLILA SAM DA NIKAD NECE!!!!
  11. ljubicica je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    Pozdrav svima koji imaju ovaj problem!Nadam se da cemo razgovorom na ovu temu pomoci jedni drugima!
  12. ljubicica je dodao/la tema Trudnoća po trimestrima   

    Emocije u trudnoći
    Na samom pocetku trudnoce,a i kasnije mnoge zene se susrecu sa naglom promenom raspolozenja,pa mislim da je dobro imati ovakvu temu na forumu u takvim trenucima!
    • odgovora
    • pregleda
  13. ljubicica je dodao/la post u temi Ćaskanje trudnica   

    Tu sam Tiki,kako je?
  14. ljubicica je dodao/la post u temi Ćaskanje trudnica   

    Zdravo drage mamice,ja sam sad u 22-oj nedelji trudnoce,imam jednu devojcicu od 6.5god.Zelim sve da vas pozdravim i svoja dosadasnja iskustva podelim sa vama!!!!
  15. ljubicica je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    CAO DRAGE MAMICE,EVO I JA DA SE UBACIM OVDE SA MOJIM ISKUSTVOM AMNIOCENTEZE.RADILA SAM JE U DECIJOJ BOLNICI U NOVOM SADU.SVE JE PROSLO KAKO TREBA,IMALA SAM OGROMAN STRAH PRE SAME INTERVENCIJE,DA BI NAKRAJU SHVATILA DA JE BILO UZALUD PLASITI SE.SAM UBOD IGLE JEDVA DA SAM I OSETILA A SVE JE TRAJALO NEKOLIKO MINUTA UZ PRIJATAN RAZGOVOR I OSMEH DOKTORA I SESTRE KOJI U TAKVIM TRENUCIMA TI PUNO ZNACE!KONTRAKCIJE POSLE TOGA NISAM NI IMALA,SEM NEKE MALE NELAGODNOSTI U TOM DELU GDE JE BIO UBOD I TO VEOMA KRATKO!
    ETO TAKO SAM JA PROSLA,SAD CEKAM NALAZE KOJI BI TREBALI BITI GOTOVI U PETAK ,TRI NEDELJE AGONIJE SU IZA MENE,ALI JA SE IPAK NADAM DA CE BITI SVE OK.
    PUNO VAS SVE POZDRAVLJAM!!!!