Sara

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Sara


  1. Bas sam se pre neki dan konsultovala sa seficom parazitologije i kaze da treba i dalje prokuvavati bebi vodu(inace moja beba ima 8 i po meseci).Kaze da je vrlo cesto voda uzrok raznih crevnih oboljenja.Nije strasno ako se ponekad ne prokuva. ;)

    ja sam recimo zvala "Halo bebu" i pitala ih,i oni kazu kao do godinu dana je najsigurnije prokuvavati vodu. mada neko prestaje posle 4,6,8 meseci...zavisi ko kako oseca da treba


  2. Ja sam prokuvavala vodu do 8-og meseca a sada joj nudim flaširanu (Rosu). Inače vodu neće da pije, uzme gutljaj i gurne flašicu. Razblazujem joj sokić sa vodom pa makar tako unese vode. Ili sa čajem. Nadam se da ćemo uskoro početi piti i samo vodu.

    jao,ni moja nece da pije vodu,samo jezikom izbaci cuclu i napravi neku grimasu. za 2 dana puni 6 meseci i hoce samo sokice(doduse stavim joj vise vode nego soka) i caj od komorace...


  3. Drage trudnice i mame, kakva su vasa iskustva sa doktorima na porodjaju? Ja planiram da se porodim u Narodnom frontu ali do sada nisam imala iskustva sa njihovim doktorima, kog doktora bi preporucili i zasto?

    Hvala!

    Ja sam se porodila u Frontu pre mesec dana. Nisam imala nikakvu vezu,dezuran je bio dr. Radomir Anicic koji me me je 2 puta i pregledo na uz na kontroli. Odusevila sam se kad sam videla da je bas on dezuran. Sve detaljno pregleda,objasni ti sve sta treba da radis...Veruj mi da sam i vise nego prezadovoljna. Svtarno je sve uradio(sto bi mi rekli)vrhunski. Ja sam uzela epidural,i to je moj savet i tebi i svim buducim mamama. Veruj mi da nista od bolova ne osecas,lezis i odmaras bukvalno. Ja sam se recimo zezala sa babicama sve vreme do samog porodjaja. Mene su u porodjanu salu primili oko 8.30 a vec u 11.50 sam se porodila. Ako se odlucis za epidural,extra anesteziolog je Miki(ne mogu da se setim prezimena,ali neko cudno prezime je). Sve najbolje i zelim ti brz i lak porodjaj :-)