Magy

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Magy

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Magy

  1. Magy je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   


    Hvala, u svakom slucaju! Znaci mi svaki odgovor i iskustva drugih majki.
  2. Magy je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Da li obavezno sacekate da bebice podrignu, pa ih onda stavljate na spavanje? Sta radite vi mame sto vam se beke uspavaju dok sike? Ili vi cije bebe nocu polusanjive sisaju? Moju bebicu od 3 meseca uvek podignem da podrigne, pa joj tako cesto razbijem san i onda mucim muku sat-dva sa novim uspavljivanjem...
  3. Magy je dodao/la post u temi Pidzamice :)   

    Da li im obuvate carapice dok spavaju? Moja curica ima 3 meseca i bas ne podnosi vrucinu, ali se plasim da se ne prehladi, pa nosimo i danju i nocu.

  4. Magy je dodao/la post u temi Izjava o brizi deteta   


    Nas su iz Socijalnog slali u Sud po Uverenje (da se majka stara o detetu i da nije izgubila pravo... ili sta vec), pa smo sa tim Uverenjem ponovo otisli u Socijalno i sad cekamo, vise ni sama ne znam sta... Ali ako si ti vec zavrsila posao u Socijalnom, onda je to to. Mozda se razlikuje od opstine do opstine... I mene je zacudilo kad mi je mm rekao, a fala Bogu znam da se protiv mene ne vodi nikakav krivicni postupak Ma samo se nesto izmisljaju, kao da nemamo pametnija posla. Sreca pa moze suprug da odradi posao.
    Koliko si cekala papir iz Socijalnog? Meni su rekli da ce me obavestiti telefonom kad sve bude gotovo...
  5. Magy je dodao/la post u temi Izjava o brizi deteta   


    "Za roditeljski dodatak rok je tri meseca."

    Nama su rekli da je 6 meseci rok(???) Tako pise i na onom listicu (spisak potrebnih dokumenata) koji smo dobili u Tirsovoj. Pa me zanima da li je neko predao papire po isteku ta 3 meseca? Da li je ovo sigurno? Iz suda smo cekali uverenje 10 dana, a sad cekamo iz socijalnog. Ne znam koliko im treba vremena, a sutra nam istice tacno 3 meseca... Nismo cekali poslednji trenutak, ali se nama sve svodilo na cekanje...
  6. Magy je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    Zanima me rok za predaju dokumentacije u Tirsovoj (roditeljski dodatak za prvo dete), da li je 3 ili 6 meseci nakon porodjaja? Da li je neko od vas predao posle 3 meseca? Moze li neko da mi kaze koliko se ceka na uverenje iz Socijalnog? Unapred HVALA!