Minja i Stefan

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Minja i Stefan

  1. Minja i Stefan je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   


    Strasno je to sto za sve moras da imas neku vezu...umesto da se lepo normalno porodis kao svugde na svetu...ne trazimo mi med i orase, nego samo normalan porodjaj...
  2. Minja i Stefan je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   


    Strasno...ali od njih me nista ne iznenadjuje!!!
  3. Minja i Stefan je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   

    Cao svima, evo mene danas opet...mnogo smirenije!!!! Bila sam jutros na Betaniji, primila me veoma ljubazna doktorka uradila mi CTG, skroz je ok, i poslala na patologiju na ultrazvuk, koji je takodje uredu gde mi je doktorka rekla da jeste malo manje plodove vode i starija posteljica, ali nista alarmantno, a beba teska 3250!!! ...zamislite moje zaprepascenje, koliko su me juce iscimali sa losim ultrazvukom koji je rekao da je beba 2600!!!...U svakom slucaju imam kontrolu kod iste doktorke u cetvrtak (dr. Tesic/da je pohvalim) i rekla mi je da ponesem stvari za svaki slucaj...a za cuvenu doktorku od juce sam cula da je ogorcena zena od 50 godina koja nije mogla imati dece i da ceo zivot radi abortuse, to mi je rekla jedna starija babica, takodje je rekla da svako ko naleti na nju ima problema...strasno...znaci da mi je juce bio dan samo za prespavati!!! Hvala svima na podrsci!!!
  4. Minja i Stefan je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   

    Cao svima, danas sam se toliko iznervirala da sam morala to negde i da napisem,a posto se radi o Betaniji mislim da je ovoj poruci ovde mesto! Bila sam kod svoje doktorke 4. januara na redovnoj kontroli i tad mi je ona rekla da je bebica nesto manja ali nista strasno, da ce biti sve ok 2660 grama, ali da mi je posteljica uveliko treci stepen i da ima manje plodove vode (termin: 27. januar), danas sam otisla ponovo da bi se ispostavilo da je beba sad 2640 i da su svi ostali parametri nizi nego sto su bili pre 2 nedelje, da beba vise ne napreduje i da je posteljica stara...inace ja sam se ugojila 4 kg do sada i na zucnoj sam dijeti zbog kamenja poslednja 2 meseca...naravno doktorka me je poslala odmah u Betaniju da uradim ctg iako je poslepodne! E tu sve pocinje, na prijemnom nema nikog, ja sam dosla prva a posle mene dolaze jos dve zene koje se zale na bolove, kad je dosla doktorka ja sam obe zenice pustila pre mene jer su imale bolove, a ja sam sacekala i kad sam dosla na red izuzetno NELJUBAZNA doktorka mi sa vrata kaze da nece da me primi i da dodjem pre podne, ja joj kazem o cemu se radi i da su me zato poslali kod njih i odma, a ona ce na to kako to nije njen posao, kako sam trebala da idem na polikliniku, kako da dodjem ujutru pa ako nesto nije uredu da moze da me primi ( pa ako nesto nije uredu zar ne treba odmah da me primi, zar da cekam do jutra?), ja sam i dalje stajala i gledala hoce li se smilovati i objasnjavala joj kako nisam dosla iz hira, sigurno niko ne ide jer mu se sedi na betaniji, a ona mi na to odgovori, "Sta me gledas, sta ti nije jasno, sta si ti po zanimanju?"-htela je da kaze da sam glupava! Nije bitno ali ja imam zavrsen fakultet i trenutno idem na specijalizaciju, ali da imam i zavrsenu samo osnovnu zar nisu sve trudnice jednake??? Svasta mi je rekla, ja sam se na kraju isplakala i rekla da ne mogu da verujem da nece da mi urade je..ni ctg, na sta je ona odgovorila :ajde uradicemo ti ctg ali to je sve (pa ko je trazio nesto drugo?), zatim je rekla sestri da ona sve odradi a da ce ona doci samo da potpise zapisnik za pola sata, ja sam tad vec bila u cekaonici, ona je samo prosla pored mene...sestra mi je rekla da je sve ok ali da dodjem ujutru oko 8 da mi ponove, zasto neznam...idem ujutru naletim li na nju necu se suzdrzavati kao danas!!! Strasno je sto nas tretiraju kao stoku, a ne kao trudnice!!! Nismo mi teret ove drzave, mi treba da im budemo ponos!!! Izvinite ako sam smorila, ali morala sam ovo negde da izbacim iz sebe!