ceca85

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana ceca85

  1. ceca85 je dodao/la post u temi Sve o vantelesnoj oplodnji   

    Ja pokusavam da zatrudnim malo preko godinu dana,neka analize su dobro,neke nisu u potpunosti. Imam 24.godine,pa me zanima kad treba da se razmislja o vantelesnoj oplodnji,da li su godine limitirane ili ne? Ja se nadam da cu zatrudneti,ali i ovo treba da znam za svaki slucaj! Hvala vam, drage mame i buduce mame...
  2. ceca85 je dodao/la post u temi Kako se na najbolji način pripremiti za trudnoću   

    Ja pokusavam skoro godinu dana da ostanem u drugom stanju,pa nista,radila sam neke analize,ali doktori kazu da se sterilitet proglasava tek posle dve godine i da se tad krece sa vecim ispitivanjima. Ciklusi mi nisu bas najuredniji, pa kako da krenem sa merenjem temperature,jel od prvog dana menstruacije?
  3. ceca85 je dodao/la tema Priprema za trudnoću   

    Kolposkopija
    Zdravo,drage moje,
    radila sam kolposkopiju 9.februara,pe neki dan mi je stigao rezultat i malo sam zabrinuta. Pise da su oko spoljasnjeg usca ektopicna polja i da se to homogeno boji jodom. Nacrtan je krug sa nekim zarezima ,a na tom krugu kao polukrug i pise mladi epitel. Mozete li mi reci da li znate nesto o ovakvom slucaju,ako neko zna strucno da mi objasni,a svako misljenje mi znaci. Doktor mi je naglasio da mora da se ponovi pregled,odmah sa sledecim ciklusom! Pisite mi vasa iskustva,molim vas!
    • odgovora
    • pregleda