Sanja32

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Sanja32

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Sanja32

  1. Sanja32 je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Cao!!!

    Ja ima sina koji ima skoro 16 meseci... Ja imam problema oko spavanja uvece tj. kad ce da legne. Ukoliko mi preko dana dosta dugo spava i ako kasno ustane posle 16h onda se desi da uvece nece da zaspi do kasno, cak i do ponoci. Jednom se desilo da je preko dana spavao tri sata i spavao je do 17h, svekrva mi je cuvala dete jer ja radim, i posle je uvece tek hteo da zaspi u 1.30 sto je bilo dosta suludo... Svi mi pricaju pusti ga neka spava kad hoce, neka ustaje kad hoce, neka spava koliko hoce, nevalja buditi dete i presecati mu san...... Vise to ne slusam, nego sam rekla babi da mu ne da preko dana puno da spava i ujutru da dugo spava, jer treba navici i na vrtic. Sada nam dobro ide, a nocu mi se samo budi i pocne da se igra, kad mu rastu zubici. Inace bebac spava sa mamom i tatom u krevetu, jedno vreme smo izbacili i tatu iz kreveta ali ponovo se vratio kod nas. Inace imala sam problem, jer gde smo ranije ziveli soba nam je mala bila i krevetac je mogao da stane samo ispod nasih nogu, jer soba je u obliku pravougaonika. I kad je zima pocela, prozori nasi ne dihtuju kako treba i onda sam morala da ga prebacim kod nas u krevet da mu ne bi duvalo kod glavice i eto dosao je i ostao kod nas.... Inace to pijenje vode i sokica i mleka nocu nikada nije trazio i ne bi mu davala jer to vrlo brzo prerasta u naviku.... Eto nekih malih saveta oko mene
  2. Sanja32 je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Cao!

    Ja sam se u Narodnom frontu porodila uz pomoc epidurala i svima bi to preporucila. Nije bolno ali zato smanjuje bol prilikom porodjaja. Inace meni je termin bio 25 jun, a porodila sam se 30 juna i uz pomoc epidurala otvorila sam se mnogo brze. A zasto sam se opredelila za epidural, jednostavno nisam zelela da trpim bolove, jedino je problem sto se u Narodnom frontu (ali jedino tamo) naplacuje epidural. U Visegradskoj i Dragisa misovica ne naplacuje se epidural.
  3. Sanja32 je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   



    Cao Dragana!

    Ja ima sina od 8 meseci i 2 nedelje i evo cekamo da se pojavi i 7 zub (za sada ima 6 zuba , 4 gore i 2 dole) ali nije imao nikakve temeperature, jedino kad su mu dvojke rasle nosic mu je proradio i malo je nervozan i budi se nocu. Ja kad vidim da treba zub da mu se pojavi daje mu eferalgan po 5ml, preko sprica i to mu uglavnom nocu dajem jer preko dana i nema neke rakcije..
  4. Sanja32 je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   



    Cao Ana!

    Ja imam sina Nikolu koji ima 8 meseci i 2 nedelje i sa oko 8 meseci a mozda i manje poceo je da puzi, ali puzanje u smislu vucenje na stomaku. Posle ce preci na proces pravog puzenja jer vidim da se izdize i samo treba da krene. Ali ne mora da znaci da cu svaka deca vole da puzu. Evo moja drugarica ima sina koji je stariji od mog 17 dana i on ne voli da puzi, cim ga stavi na stomak on se buni ali voli da sedi i da ide u dubku. Eto odgovora.