minjoncica

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici minjoncica

  • Rođendan 09/04/83

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice minjoncica

  1. minjoncica je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Svoju doktorku sam obavestila da zelim epidural i ona se slozila,zatim sam 7 dana pre termina u bolnici uplatila epidural.U porodjajnoj sali sam odmah dobila anesteziju cim su me smestili na sto i kontrakcije su prestale posle 10 minuta.Tad sam bila otvorena 5 cm.Posle dva sata sam se porodila
  2. minjoncica je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Moja cerkica zaspi oko 22 a budi se izmedju 7 i 8 ujutru! 21.marta puni 3 meseca i ulazi u cetvrti!
  3. minjoncica je dodao/la post u temi Voda za bebe   

    Nama je doktorka rekla da je davanje vode bebi nepotrebno dok sisa,sto sam procitala i u knjigama,medjutim bake misle drugacije! Ja sam svojoj devojcici ipak ponudila malo vodice medjutim i nije se preterano obradovala tako da joj jos uvek ne dajem vodu!
  4. minjoncica je dodao/la post u temi Vaše telo nakon porođaja   

    Posle samog porodjaja me je bolela rana od epiziotmije ..ne moze da se sedi,tesko je i hodanje.. U bolnici vam neguju ranu i stavljaju rivanol.Posle par dana je vec mnogo lakse. Kuci sam koristila embecin sprej i kantarionovo ulje.Rana brzo zarasta ali tek posle nesto vise od mesec dana sam se osetila potpuno oporavljeno.
  5. minjoncica je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Porodila sam se u Visegradskoj u decembru i platila sam epidural 20 000.Vredi svaki dinar!Pre davanja epidurala dobije se lokalna anestezija sam ubod niti vidite niti osetite!Porodjaj je bio brz,nisam osecala nikakve bolove,jedino na kraju napone.Posto sam imala epiziotomiju ni usivanje nisam osetila.. Preporucujem epidural od sveg srca!!