andj@

Član
  • Broj odgovora

    19
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici andj@

  • Rođendan 10/13/87

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija ZRENJANIN

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice andj@

  1. andj@ je dodao/la post u temi Prirodni porođaj   

    Kada sam usla u deveti mesec doktor mi je rekao da mogu svaki cas da se porodim,tako da sam ja narednih mesec dana kada bih isla na pregled nosila stvri sa sobom u slucaju da me doktor zadrzi i naravno ja bih se svaki put vracala kuci sa stvarima i onda su poceli da me zovu Georgina (zbog one predstave "Radovan III") ,cak su kod supruga na poslu poceli da se klade kog cu datuma da se porodim ...21.03.10 mi je doktor rekao da dodjem i da ce da me porodi,medjutim ja sam se i taj dan vratila kuci sa stvarima i htela sam da poludim,jer je i meni vise bilo dosta i nisam mogla da docekam da rodim moju bubicu...sutra dan oko 7h ujutru su mi krenuli blagi bolovi,par sati posle toga sam pozvala muza da dodje po mene,ponela one moje vec uveliko spremne stvari i krenula na porodjajno...oko 23h su mi krenuli jaci bolovi i jedan od doktora mi je rekao da sam otvorena cetiri prsta i da se necu jos poroditi i da ce moj doktor doci u 7h ujuru i da ce on videti sta ce samnom da radi...oko 1h su mi krenuli uzasni bolovi i pukao mi je vodenjak i mislila sam da cu se onesvestiti...ne znam kako sam stigla do porodjajnog stola i Sara je nakon dva minuta bila rodjena...jako lak i brz porodjaj sam imala i nadam se kad se budemo odlucili za drugo dete da cu isto tako proci
  2. andj@ je dodao/la tema Dete 1. godina   

    jecanje posle placa
    drage mame ja sam prestravljena. moja sara ima 13.meseci i mogu samo da se hvalim sa njom...ALI! od kad se rodila u slicaju jakog ili bolnog placa sara jako pocne da jeca, to se nastavlja i posle placa i po nekih sat vremena. jecaji su takvi da deluje da udahne vazduh samo u tom naletu , ali joj je disanje blago i tiho, mirno. da li neko moze da mi kaze bilo sta o ovoj situaciji ili da me rastereti brige. hvala u napred.
    • odgovora
    • pregleda
  3. andj@ je dodao/la post u temi Bebina kosica   

    Moja Sara ima kratku kosicu i zbog toga svi misle da je decak :angry:i u opste ne primecuju da je obucene kao devojcica ....a i znam dosta devojcica kojima je do druge-trece godine jako slabo rasla kosa...mislim da to netreba da te brine.
  4. andj@ je dodao/la post u temi Razmazenost ili histerija, zacenjivanje   

    Moja Sara ima malo vise od godinu dana i desava se da kada joj nesto ne dam pocne da place i nekad da se bacaka,nekad je pustim da place i posle par minuta sama prestane ili joj dam neku igracku koju voli i smiri se....a desava se i njoj pre spavanja kad je jako sanjiva da jako place i bacaka se i jedino pomaze da je nosim malo po sobi i pevam joj pesmice...a i mislim da dete treba nekad istuci kad bas pretera u necemu,ali kad su malo veci...
  5. andj@ je dodao/la post u temi Aktivnosti vaših mališana   

    Da se pohvalim nasa Sara je pre dva dana napravila sama svoje prve korake
  6. andj@ je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   




    hvala moj muz je hteo da se zove Sena,ali sam uspela da ga ubedim da je Sara mnogo lepse ime
  7. andj@ je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   

    Kad se Sara rodila moj muz je imao 28,a ja 22 :D
  8. andj@ je dodao/la post u temi U kom polozaju spavaju vase bebe   

    i moja beba je spavala sa nama i nije htela da spava sama u krevetac....onda je muz skinuo jednu stranicu kreveca i stavio krevetac uz krevet...i sad Sara spava u krevecu bez problema i kad nismo pored nje.
  9. andj@ je dodao/la post u temi Recepti za bebe   

    ja sam mojoj Sari pocela da kuvam kasice sa 4 i po meseca....i krenula sam sa povrcem:krompir,karfiol,sargarepa,tikvice...a sa pet meseci sam joj pocela da joj kuvam pilecu dzigericu,belo meso.
  10. andj@ je dodao/la post u temi Sake i sve ostalo u ustima   

    moja beba ima 4 meseca i skoro je pocela da otvara sakice...pozz
  11. andj@ je dodao/la post u temi Pumpice za izmlazanje   

    ja sam koristila pumpicu u porodilistu i bradavice su mi bile jako tvrde posto mi je mleko tek krenulo i tad beba nije htela da sisa.Kada mleko krene da curi u mlazevima tek tada mozes da krenes da koristis pumpicu....ja sam prvo koristila cikovu i nisam bila zadovoljna i onda sam pocela da koristim aventovu jako je dobra.
  12. andj@ je dodao/la post u temi zubici ili nesto drugo   

    moja beba je 23. napunila tri meseca...u poslednjih nedelju dana je jako nervozna,desni su joj bele,stalno balavi...da li postoji mogucnost da joj rastu zubici?i ako su krenuli koliko treba vremena da izrastu?pozzz