danijela

Član
  • Broj odgovora

    41
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici danijela

  • Rođendan 09/03/81

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija novi sad

Aktivnosti člana/članice danijela

  1. danijela je dodao/la post u temi Odvikavanje od cucle   


    kakva si ti carica....nisam se ovako nasmejala na neki post odavno.... :lol:
  2. danijela je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    http://www.kutlaca.com/baby-kuvar.html
    Evo malo recepata..samo bih izbacila dodavanje soli i secera NARAVNO!
  3. danijela je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   

    moj sin nikako nije voleo da bude na stomaku..nikako! cak ni 5 min..
    pa samim tim ni da se izdize na rukicama..niti puzi..sad ima 7,5 mes..hoce da sedi na 90 stepeni sam..ali kad se izvrne kao kornjaca..ne ume da se vrati..sad na stomaku provede 5min i u plac..jednostavno nece...kad ga drzim na krilu on se otima..hoce dole na pod..ali da stoji..pa sav srecan kad ga stavim par sec na nogice..inace je buca ok 10kg vec..! ne znam kako i kada ce on prohodati..nekako mi se cini da to bas nece biti ubrzo..doduse kad ga stavim uz krevet on kao stoji i drzi se i sav srecan cici... ..eto ne znam ima li ko kakav savet..???
  4. danijela je dodao/la post u temi Kontracepcija   

    STA RECI NA GORE NAVEDENE KOMENTARE ??? OSTAJEM BEZ TEKSTA KAD GOD SE TAKO NESTO DESI..A KOLIKO IH SE SLUCAJEVA VEC DESILO A DA JAVNOST NI NEZNA..UZAS
  5. danijela je dodao/la post u temi Prednost trudnicama!!!   

    samo odlucno preko reda..ovaj narod nema obzira! strasne se stvari desavaju..ja sam iskoristila svu prednost maximalno..cak ni gradski prevoz nisam placala..
    ako se ne nametnes..nema sanse da te iko pusti bilo gde preko reda..

  6. danijela je dodao/la tema Zubi   

    Ćilibarske ogrlice za zubiće
    Drage mame da li imate iskustva sa ovim ogrlicama i da li su pomogle vasim bebcima??
    • odgovora
    • pregleda
  7. danijela je dodao/la post u temi Pamučne pelene   

    i ja mog bebca presvlacim na svaka otprilike 4 sata preko dana a uvece oko 22h kad zaspi do 6 ga ne diram..cak nekad mi ga i tad zao buditi pa ga ostavim do 8 tako..pozzz
  8. danijela je dodao/la post u temi Mali oglasi   

    Definitivno su preskupe..Ja sam imala srece da dobijem gomilu stvari od dve drugarice koje imaju vecu decu pa kad smo ih prerasli vracali smo tako da svoje odecice imamo vrlo malo svega par bodica..i kako rastemo tako nam donose gomilice..
  9. danijela je dodao/la post u temi Pentaxim ili redovna vakcinacija?   

    Da,pentaxim je koktel vakcina i to vam je odlozeno..pa posle na svakih cini mi se mesec dana ili 6 nedelja..to nema veze sa ovim sto si primila to su za zuticu (ali onu zaraznu) i jos jedna sad neznam tacno koja.. Pentaxim mozes primiti pa posle ove drzavne ako odlucis i obrnuto..tako su meni rekli..inace pre 2 sata smo primili pentaxim vec treci put (to je sa 5.5 mes)i nikakvih reakcija nema cak nije ni crveno a bebac je samo malo plakio..ma milina
  10. danijela je dodao/la post u temi Kada je vreme za jaslice/vrtić?   

    znaci u slicnom smo sosu vesna..i ja bi trebalo u novembru da pocnem ali sve zavisi od tog vrtica..a rezultati su u maju.
  11. danijela je dodao/la post u temi Spavanje potrbuske   

    lele..kod nas ista stvar..sad ima 5 mes i na jednu stranu se okrece sam a na drugu uz malo gurke..a to je poceo tek sa 4 ili 4.5mes
  12. danijela je dodao/la post u temi U kom gradu zivite?   

    novi sad..inace dosla sam iz zrenjanina da studiram i zaposlila se ovde i zaljibila i rodila mog sincica sa kojim sad uzivam na porodiljskom..
  13. danijela je dodao/la post u temi Siroki povoj - da ili ne?   

    ja sam svom sinu na jedvite jade to cudo stavljala nepunih 2 meseca i poludela i skinula..nikako nije voleo te pamucne pelene uvek je plakao kad mu stavljam siroki povoj..ali uvek.na kontroli je sve bilo ok i pitala sam doktoricu kako to da se to vise nigde u svetu ne koristi siroki povoj sem kod nas..ona je samo slegla ramenima i nije znala sta da mi kaze..strasno..
  14. danijela je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Ja sam saznala da sam trudna kad sam bila u 5 nedelji trudnoce..naime..
    Pojavila mi se na preponi upaljena dlaka od depilacije i resim da odem kod doktora opste prakse da mi da neku kremicu..kad ona dade pentraksil i to dve kutije da popijem..ju.. ali ja dobro..posto smo bebu dugo planirali al nikako da se i to desi pazila sam da ako pocnem neke lekove da pijem obavezno kupim test posto su moje menstruacije blago receno bile u haosu..no..odmah naredni dan ujutru uradila test i kad sam videla dve crtice..bila sam u soku..jos se secam slogiranog lica muza u krevetu koji saznaje da ce postati otac..znaci..smesno!
    mojoj sreci stvarno nije bilo kraja jer sam se prethodnih par godina stalno borila da dovedem u red menstruaciju..pila hormone..i svasta nesto..govorili mi da je najbolje da zatrudnim da ce sve to doci na svoje,ali se posteno namucismo i gomilu testova uradismo..ali nista i bas tada kad sam prestala toliko da mislim o trudnoci..ona se i desila..
    ps.bebac sad ima 5 meseci i na adaptiranom mleku je od treceg a ja jos nisam dobila menstuaciju...hmmm
  15. danijela je dodao/la post u temi Kako secete bebi nokte   


    Hmmm..dobar predlog..mi nemamo problema sa tim..ima momenata kad se malo smiri u toku dana pa seckanje potraje nekoliko minuta ali sam se ja vec ispraksala da u cugu posecem noktic i da ga na frku uhvatim a noge uglavnom dok spava..i koristim makazice one tanke za zanoktice jer sa bebecim nema sanse.predebele su mi za te tanke noktice..