Varinac

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Varinac

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Varinac

  1. Varinac je dodao/la post u temi Porodiliste "Narodni Front" - Beograd   

    ja sam se porodila u Narodnom frontu,u tolu porodjaja bila sam jako zadvoljna odnosom babica i lekara koji su bili prisutni i sve pohvale za odeljenje na kome se poradja.Moje razocarenje je bilo kada sam dosla u sobu koja je velika da jedva stanu dva kreveta a bilo nas je cetiri,na svu srecu to je deo gde nema baby frendly.
    Uzasno su neorganizovani i neljubazni, za svaku imformaciju o bebi,o dojenju cekas po par sati, a kao sto znate u tom trenutku ti je sve bitno i jedva cekas da vidis bebu.
    Ja sam na svoju cekala 24 sata zasto ni sada neznam!
    A najgrore od svega je to sto sam tek porodjena isla po bolnici da je trazim,to je ''normalno'' ako ti je ne donesu kroz par sati,rekla mi je zena koja je tu vec lezala.
    Otisla sam na 4 sprat gde su bebe sa potrebama za inkubatorom... jer te prvo tu posalju UZAS,trazili su je kao placen racun kroz knjige po broju,belo me pogledali i rekli :''ne nije ovde verovatno je sa njom sve u redu idite na 3 sprat sa koga ste dosli i tamo je trazite.'Tamo sam prvi put u soku i istresitrana videla svog sina,koga su mi i posle toga doneli kroz par sati.
    A kada tereba da izadjete kuci tek tu se nista nezna,prozivaju vas kao u logoru uzmi papire i cekaj!!
    Ma uzas neorganizovano do besvesti!
    Ja bi im predlozila da naprave flajer koji ce dati porodilji o postupku otpusta iz bolnice ustedelo bi svima vreme a nama koj jedva cekamo da pobegnemo iz uzasnih uslova i jadne hrane ,oja da ne zaboravim da napomene,je kao splacine a sipaju ispred vrata sobe i sam ustajes da uzmes u protivnom nemas svoje sledovanje!!
    I na kraju agonije na otpustu te ceka onako sludjene fotograf koji te islika sa bebom,tatom, odrete za par slika i zavrsi pricu o Frontu.
    Verujem da neke mame imaju i lepa iskustva ali ja sam razocarane ali ovim delom posle porodjaja,za porodiliste ili 1 sprat sve pohvale i zahvalnost!!!