kekica83

Član
  • Broj odgovora

    17
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana kekica83

  1. kekica83 je dodao/la post u temi Baka servis - da ili ne?   


    Da,pedijatri i psiholozi ne preporucuju da deca idu pre trce godine u vrtic,ali isto tako preporucuju da mame ne rade te tri godine!!!!!!Tako su nama rekli u skolici za trudnice,niko nije spominjao da treba da ih cuvaju bake!!!!Cak,nasuprot tome,savetuju nas da bake ako hoce da pomognu mogu da operu ves,spreme rucak,srede kucu dok su MAME SA DECOM!!!!!! Da je kod nas bolje stanje u drzavi pa da moze da se zivi od jedne plate onda bi bilo ok da ne radim tri godine!

  2. kekica83 je dodao/la post u temi Alergije i osipi u trudnoći   

    JOOOOOOOOOJ!!!!!!! I ja patim od osipa koji se javio u 37. nedelji! Prvo sam mislila da mi puca stomak,pa da me to svrbi,a onda svaki dan sve vise i vise,krenulo je od stomaka, a sad ga ima po celom telu!!!!!!!! Sad mazem neku kremu koja se pravi u drzavnoj apoteci,dao mi dermatolog pa cu videti!!!! Imam utisak da cu poludeti! Nocu ne spavam koliko svrbi!Preko dana trpim,ali nocu me stigne najgori svrab! Nadam se da ce se povuci,za 2 dana idem na kontrolu,ako se ne porodim dotle! Boze,sta me snadje!!!Ko ce da me primi u bolnicu kad me vidi ovakvu sugavu?!
  3. kekica83 je dodao/la post u temi Baka servis - da ili ne?   


    Potpuno se slazem sa tobom! Na to sam i ja mislila,ali me mrzelo da kuckam!!!!!!!

  4. kekica83 je dodao/la post u temi Baka servis - da ili ne?   

    Ja se izvinjavam svakom ko se osetio prozvanim,stavila sam pod navodnike "debile",jer u svom okruzenju gledam sta sad babe rade sa decom,konkretan primer dete od mog devera je krenulo u skolu i jos uvek ne jede sam,jer ce BAKA CASKOM DA GA NAHRANI,pa sad kad je krenuo u skolu imaju problem jer njihovo dete ne pojede ni uzinu,a u celodnevnom je boravku!Mislila sam na to da ih mnogo,preterano razmaze!
  5. kekica83 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Mene zanima da li je nekome od vas koje ste pred porodjajem krenulo mleko? Suprug i ja bili sad na nekom rodjendanu i ja osetim da mi je mokro po grudima,pogledam u majicu i vidim mokra mi majica kod desne dojke,bas mi je bilo ne prijatno! I dalje mi pomalo curka pa stane,ali samo iz desne! Sta li to znaci?
  6. kekica83 je dodao/la post u temi Baka servis - da ili ne?   


    Potpuno se slazem sa tobom!!!!!!!Deca treba da idu u vrtic,a ne da ih cuvaju babe pa da naprave "debile" od njih!!!Deci je najlepse u svom drustvu!!!!!!!Moja majka je imala nas troje i jedina pomoc u gajenju dece joj je bio moj otac,posto majku i oca nije imala,a tatini roditelji nisu ziveli u istom gradu,mi smo isli u vrtic i nista nam ne fali,a svi smo kretali sa 11 meseci u vrtic!!! Tako da sam ja za VRTIC,NIKAKO BABE!!!!!!!!!!!
  7. kekica83 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Ja sam sad u 39.nedelji i ugojila sam se 20kg,ali tako sam se gojila do ulaska u 9.mesec i od tada ni grama vise nisam nabacila,kilaza stoji kako stoji! Ne opterecujem se,posto nikada nisam imala problema sa kilazom,uvek sam bila mrsava i sad mi se ne primecuje da imam toliko viska kilograma,tako da znam da ce se sve vratiti na staro,samo da je moja mala ziva i zdrava!!!!!!!!!!!
  8. kekica83 je dodao/la post u temi Treći trimestar   


    I ja sam pocela da oticem u tom periodu,a sad nisam samo otekla vec mi i prsti na desnoj ruci toliko trnu da nemam osecaja u njoj uopste,sta god uhvatim ispadne mi,samo razbijam po kuci!!! Kad se setim koliko sam se plasila porodjaja do pre neki dan,sad mi smesno,jer jedva cekam da se porodim da mi prestane ovaj svrab od kojeg dobijam nervni napad!!!!!!!!Valjda je to tako regulisano prirodno,da se pred sam porodjaj nicega ne plasis,jer jedva cekas da prestanu sve muke koje te zadese u 9. mesecu!!!!!
  9. kekica83 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    I ja sam u trecem trimestru,tj. jos 15 dana do termina i hocu da izludim!!!!!!!!!!!
    Sve se nadam krenuce ranije porodjaj,jer od svraba po stomaku,koji mi se javio prosle srede kada mi se naglo spustio stomak,ne mogu da zivim!!!!!!!!!!Ne znam sta ne radim da ublazim svrab,i nista ne vredi,napravih rane po stomaku,a meni ljudi kazu uzivaj jos malo,najlepse je kad si u drugom stanju!!!!!!!!!!Jooooooooooooooooj!!!!!!!!

  10. kekica83 je dodao/la post u temi Da li ste vozile automobil u trudnoći?   

    Ja sam usla u 9.mesec i jos uvek vozim i vozicu do kraja trudnoce,jer ne volim da zavisim od drugih, a i ne smeta mi uopste!!!!!!Lakse mi je da vozim nego da hodam
  11. kekica83 je dodao/la post u temi Ešerihija   

    Devojke,moj Vam je savet da pijete do 2l ODMENJSKE vode,ja je pijem i nemam nikakvih problema!!! A moja snajka u trudnoci je imala eserihiju u trilionima,nisu vise znali sta ce sa njom i u bolnici je bila zbog nje i nista,nisu uspeli da je izlece...I onda smo culi za vodu u Dolini Jorgovana,negde dole ka Uzicu,brat je otisao po nju i na kontroli posle 2 nedelje eserihije nije bilo uopste!!! To je Odmenjska voda,sada se i flasira,tada je nije bilo u kupovini!!!
  12. kekica83 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao!!!
    Evo da ti ja odgovorim na ovo pitanje!!! Ja nisam ostajala u drugom stanju skoro pa 2 godine,sve u redu,ali nece, a u medjuvremenu svaki mesec sam imala simptome kao da sam trudna, ali nista!!! Mene uvek bole grudi pred menstruaciju,i to bas jako,nekih 10 dana,tako je bilo i kad sam ostala u drugom stanju,jedino sto su grudi pocele da me bole par dana ranije nego obicno i ostale su tako bolne i do danas,a sad sam 5 mesec. Ja sam provalila da bol u grudima ne prestaje posle 10 dana,a i nema menstruacije pa sam uradila test i on me je jako obradovao!!!
  13. kekica83 je dodao/la post u temi Greške lekara   

    Ma,to je u redu, ja sam 5 mesec sad,pa znam da su neke isle u 22. nedelji, a drugarica mi kaze da je najbolje od 26. pa na dalje,zato pitam da nije rano ako odem u 21. nedelji, tako sam nesto planirala!!!
  14. kekica83 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    I ja se tome nadam!!! Mada,ne volim da vezbam,ali izgleda da cu morati!!!
  15. kekica83 je dodao/la post u temi Greške lekara   

    Cao!!! Mene zanima kad se tacno radi 4D ultrazvuk,posto moj ginekolog ne salje na njih, a ja bih da idem,ali ne znam kada bi bilo najbolje,posto mi moja drugarica kaze jedno,snajka drugo i tako... Zanima me kad si ti isla 1.put na 4d.
  16. kekica83 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Cao,
    Hvala na dobrodoslici!!! Ne nerviram se mnogo zbog kilaze,zato sto ja lako skidam kg,mada me brine da li cu ikada vratiti moj lepi, divni,ravni, sa plocicama stoma!!! To mi je bolna tacka!!!
  17. kekica83 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Cao,
    Ja sam nova na forumu i zanima me koja si nedelja ili mesec,s obzirom da sam se ja ugojila vec 6 kg, a tek sam 19. nedelja!!!