KAJA

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana KAJA

  1. KAJA je dodao/la post u temi Roditeljski dodatak   

    Ukucaj na pretrazivacu RODITELJSKI DODATAK,i imas gomilu sajtova sa spiskom papira koji su ti potrebni.YU MAMA,RODITELJ...Samo da znas ima gomila papira,naoruzaj se strpljenjem i samo napred za besplatno moras malko da se potrudis,POZDRAV!!!!!!!!!!!!!! ;)Ovo se odnosi za drugo dete!!!
  2. KAJA je dodao/la post u temi Dojenje i konzumacija lekova   

    Ja sam u ovoj trudnoci poslednji mesec isla sa otvorenom sedmicom,nisu smeli da mi izvade zub,da se ne bi pojavile neke komplikacije,i bili su u pravu posto sam svo vreme za vreme i nedelju dana po porodjaju umirala od bolova.A onda je zub izvadjen i tek tad pocinje teska muka,3 nedelje zarastanja rane i oporavka desnih,jos uvek me bole!!!! A za svo to vreme samo sinacilin,amoksiklav,on je nesto bolji i febricet tablete zbog dojenja od kojih ti je bolje ukupno pola sata.Tako ako imate bolove pite panadol obican od 500,i molite se bogu da bolovi prodju...Sta smo mi zenske spremne da izdrzimo zarad nasih malih dusica
  3. KAJA je dodao/la post u temi Fitnes i pilates   

    Kada mogu ponovo poceti sa vezbanjem nakon prirodnog porodjaja koji je prosao najnormalnije bez secenja i drugih komplikacija.Molim da mi neko odgovori jer ja bih vec sad posle 3 nedelje pocela sa vezbanjem ukoliko je to dozvoljeno!!!
  4. KAJA je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Zenska menjaj lekara,pa nece njega gospodina da boli nego tebe!!!Drugo on nema nista sa tim ima anesteziolog,ako on dobro obavi svoj posao,ovaj mora drugi deo i to pevajuci,jos ako ides privatno,placas i jos te sekira,uaaa!!!
  5. KAJA je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ja sam iduce nedelje u 36/toj i malo sam imala problema sa oticanjem,zbog ove hladnoce i zime slabo sam izlazila,sad me vise ni to ne zanima natrontam se i napolje,OTOCI vise ne postoje!!!pozdrav
  6. KAJA je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    ""minjoncice",hvala jos jednom,divna si!!!!
  7. KAJA je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Hvala ti na ovoj lepoj prici,sad mi je mnogo lakse da prelomim i konacno pomognem sebi.Reci mi jesi li isla preko dok. ili si negde u bolnici to uplatila<hvala unapred.

  8. KAJA je dodao/la post u temi Kada je vreme za jaslice/vrtić?   


    Jano,ako prilikom upisa deteta nisi dala na uvid sva dokumenta kojih ima bukvalno izmedju 16 i 160(uverenja,izvodi...)to ces morati sada da uradis,posto su sad uveli neki novi sistem za dokumentaciju.Sve zavisi od vrtica,mozda kod vas nije tako,proveri.Inace sam majka decaka koji je silom prilika morao u jasle vec sa 12 meseci.Necu te daviti,ali veruj mi da je bio bolestan narednih godinu ipo,bez prestanka,SAMO I SAMO ako je to neophodno,dete u jasle,to je bar moje misljenje!!!pozdrav
  9. KAJA je dodao/la post u temi Prvi put sa bebom na put - kada?   

    Ja planiram putovanje sa muzem i starijim deteto vec negde kad beba bude imala oko 5 meseci.Ne znam da li je nasa odluka da putujemo sa tako malim detetom ispravna,ali svi zelimo na more pa ce i bebi biti lepo,nadam se.Kad se vratimo pisem vam kako smo prosli!!!!!!
  10. KAJA je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Jaoj,Jasna hvala za fotku,bilo je veoma edukativno!!!! .Ja sam jos u frci da li da pristanem da me ubodu u kicmu ili da trpim!znajuci od proslog puta koliko moze da se oduzi mislim da cu pristati>Zenske zna li neka od vas da li se i koliko placa epidural na GAK Visegradska,pozdrav svima!!!!!