marijamv

Član
  • Broj odgovora

    19
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Marija77 se sviđa post u temi od marijamv u Trudnice posle 35-te godine   
    Ja cekam cetvrto,planirano kao i prethodno troje dece.Imam dva sina i cerku,sada ce isto biti sin.
    Imam 36 god. i radila sam biopsiju horionskih cupica u desetoj nedelji.Nisam htela da gledam u pasulj hoce li ili ne biti sve ok kada je vec nauka uznapredovala i otkrije se na vreme i dosta ranije nego amniocenteza,nije rizicno a pouzdano kao amnio i naravno rezultati se dobiju u roku od 24h.To inace samo privatnici rade,pa ko mora da vrsi analizu a ima novca za privatnika,savetujem bas to,ja sam u Beogradu platila 340e.
    Zaista volim decu i svako smo planirali,prvo sam rodila sa 20,drugo sa 24,trece sa 28,a eto sada mi je 36 i u junu cu se poroditi.
    Nisam osetila neki teret u odgajanju dece i nisam imala pomoc od strane majke i svekrve sem od muza.Mozda mi je bilo relativno lako jer sam pravila veliku razliku u godinama dece.
    Ipak,moram reci da sam sad srecnija i opustenija i cini mi se da tek sada uzivam kao da mi je prvo.Ni ne secam se posteno kako sam ovu decu odgojila i njihovih bebecih dana,malo imam i fotografija i mnogo mi je zao zbog toga.Jednostavno,sto neko rece ni materijalne mogucnosti nisu dozvoljavale,stalno neka trka za novcem,nesigurnost na poslu,ma haos,a deca su rasla,rasla i dok sam trepnula moj najstariji sin ima 16,mladji 12 i cerkica 8.Uvek sam se divila mamicama koje su svaki trenutak svojih bebica belezile fotoaparatom,uzivale u svakom pokretu a ja sam bila rastrzana i uvek sam govorila da zelim jedno dete sa 40 da uzivam u njemu.Eto i desilo se,al malo ranije i ja sam presrecna!Konacno smo resili stambeno pitanje,bolji su prihodi a ova deca velika.
    Sada se svi mi radujemo malom bati i uredjujemo polako sobicu za njega.
    Drago mi je sto imam takvu porodicu i sto mi je Bog podario dobru i zdravu decu a ti komentari da imam 36 i kako sam se usudila me uopste ne doticu.Taj ko komentarise neka gleda svoja posla a ja cu da uzivam u svojoj sreci,a sreca su moja deca!