Dina

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Dina


  1. To me zabrinjava...nije svaki klinac takav!

    Ne brini se,proci ce ga.Evo i Viktora sada vec prolazi jer shvata da time nista ne dobija.malo su nam deca nestrpljivija :lol:


  2. I moje dete je to radilo,pa smo mu u strahu da ne razbije glavu stalno stavljali jastuk iza ledja,a onda smo prestali i lupio je par puta glavom,ali je shvatio i sada je pazi :)


  3. Ja sam mislila da je to u tim ranim mesecima samo nas problem :) I Viktor je to poceo da radi sa devet meseci ( sada ima skoro godinicu ).Jako je uporan i tvrdoglav i kada mu nesto uzmem ili ne dam to je dranje,a i kada setamo kada ne idem gde on hoce histerise.Valjda im je to faza razvoja ?


  4. Pa ja mislim da ne bi trebalo da beba unosi alkohol,bez obzira sto je ta kolicina mala.To je stetno za njh!Jer oni to sto im namazete progutaju.


  5. Nas su simptomi zuba poceli da muce jos od treceg meseca,a dobili smo dva donja tek u sedmom.A sto se tice temperature nama je doktorka rekla da do 38 moze zbog zube sve posle toga je neka virusna infekcije.Skoro nam je tako bilo,neka stomacna virusna infekcija i temperatura i proliv i povracanje :( .Hvala Bogu trajala je dva dana . :rolleyes:


  6. Zdravo.Da kazem i ja :D .Moj bebac ima 8 meseci i nije zainteresovan da puzi.Ponekad kada je na stomaku samo se malo obrne oko svoje ose i to je sve :rolleyes: ,Nece covek na stomak,odmah se buni :angry: .


  7. Iskreno ja sam mog bebca stavljala pomalo u dubak sa sedam meseci.Sada se pitam da li sam pogresila?Posto sam uglavnom bila sama sa njim,muz radi,nisam mogla stalno da ga nosam,a on je bas zivahna beba i sve mu brzo dosadi.Sada ima 8 meseci i ne puzi jer od rodjenja ne voli polozaj na stomaku,a ni ne dize se sam na noge,Moram da napomenem da je malkice krupan :D


  8. Nama je pedijatar rekao da mozemo sa sest meseci da predjemo na kravlje sa 2,8 % i mi smo to uradili.Vec mesec dana pijemo kravicu i nema problema. :lol: