zvoncica

Član
  • Broj odgovora

    923
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la zvoncica


  1. poenta je...da ne postoje izgovori za nemanje sexa :) ....šta znači nisam spremna? ili želiš ili ne želiš svog partnera naravno postoji period od 40 dana i više sve zavisi kad iz "tehničkih" razloga ne možemo :) ..razumem da postoje odredjene dijagnoze..postporodjajne depresije i ostalo,ali koliko sam čitala ovde nije slučaj ...sve mi više liči na to da je dete u krevetu samo razlog da se ne bude intiman sa partnerom ili postoji neki drugi zdravstveni problem


  2. čitam sve ove postove i došla sam do zaključka da sam ja jedan veliki egoista da sam napravila stravičnu grešku sto dete nisam uspavljivala u svom krevetu do treće godine i izgleda da sam jako loša majka...no dobro svaka žena ovde ima svoje mišljenje o tome...ne sudim nikome,ali ispada da majke čije beba spavaju sa njima u krevetu su toliko pažljive privržene brižne itd. a mi hladne stene naša deca plaču po celu noć dok mi zviždućemo i čekamo da se smiri... mnogo je noći ne prospavano čak sam nebrojano noći sedela na stoličici pored kreveta i držala i grejala stomačić,jer su je mučili grčići , uspavljivala na ruke pa vraćala u krevetac i tako sve u krug dok je moja beba isto kao pojedine ovde vrištala i plakala u nedogled...ali ja jednostavno nisam želela da izgubim svoj mir bar tih par sati sna...izvinjavam se što i pored dvoje dece ipak volim sebe i svoju intimu...mislim da ne moram da napominjem da svoju decu volim više od svega na ovom svetu...ali ipak... ne živimo u 19.veku..ljudi su odavno izmislili krevetac i glupo mi je užasno to poredjenje sa životinjama i njihovim mladuncima :blink: imam i ja primere iz moje okoline gde dete i posle svoje treće godine jedva navikava da spava u svom krevetiću i svaku drugu noć ustaje i uskače u krevet roditeljima ... moje su odavno naučile da spavaju u dečijim krevetima...već i kreveti imaju svoj karakter :) svaka ga je uredila onako kako se njoj svidja i ne mislim da sam loša majka zato što osamostaljujem svoju decu od malih nogu,jer će ima tako biti lakše u životu...to znam iz svog iskustva,... maaalko sam se zanela,ali eto ja tako gledam na tu situaciju... i da napomenem moje devojčice su sisale dva meseca tj. jedva dva i po... pa su eto žive i zdrave ;)

    Trmalja voli ovo

  3. ja sam zadovoljna ishranom u našem vrtiću,vrtić ima svoju kuhinju i raspored se nikad ne menja hoću reći ono sto ujutru pročitam to je ...jelovnik je različit ne dešava se da više dana jedu iste namirnice, kao npr pasulj u ponedeljak i sredu :) pasulj su imali zadnji put pre dve nedelje,a ručkovi su uglavnom kuvana čorbasta jela grašak buranija... sa junećim ili pilećim mesom...djuveč,pilav itd. riba jednom nedeljno ...pire krompir koji oni prave od kuvanog krompira ne onaj iz kesice ...a deca koja imaju alergiju na odredjene namirnice se sprema posebno hrana i nije dozvoljeno donositi od kuće.


  4. Postovani clanovi,

    vratite se na temu "Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ..."

    Hvala!

    Pa izvini ...ne vidim u čemu je problem Na temi smo , samo se daju saveti ženi koja jednostavno ne može da ima sex...gde je tu skretanje sa teme žene samo pišu svoja iskustva gde sve može ili ne može


  5. Pa krevetac joj verovatno stoji za odlaganje posteljine, neispeglanog vesa i tako kojecega sto nema gde da se spusti... :)

    Pa šta će žena kad joj beba stalno uz nju,ona je prvržena majka ,a dvoje starije dece joj verovatno skaču po glavi,jer su nemirni i još da pegla veš ,odlična ideja za krevetac :)


  6. Ja svratim ponekad a redovno mi stize mailovi sa bebca pa sam videla novu zanimljivu temu :P Sto bi rekla Ivancica... sex.... :))))

    Evo jos jednog predloga ali to moze samo leti :) i ko ima dvoriste.......

    i ogradu od 5m betonsku inače komšije ...juhuuuuu besplatna predstava :lol:


  7. sta se bre ovde desava stara ekipa se polako rasipa :( :( :( :( :( :(

    to sam i ja primetila :( cini mi se da nije vise kao sto je nekad bilo :(


  8. Pre mesec dana sam vidla jedno stene na ulici blizu nase kuce pored skole,bila sam kolim i iciniolo mi se da je auto koji je isao iza mene stao i pokupio ga,juce setamo sa bebom i stim putem kad stene sedi samo na onoj hladnoci,nigde zive duse,i gleda nas tuzno,tako da je to bilo presudno :)

    Upoznajte Cedu

    jaoo,bezveze ti si moj covek,tako bih ja svako stene koje vidim udomila pogotovo kad je zima,to sam i radila dok sam bila manja u jednom trenutku sam imala 3 kuce sve mesanci i 2 mace koje su se super uklopile sa kucama... Ceda je stvarno sladak drago mi je da si ga spasila ove hladnoce :)

    Joj Zvoncice a tako je sladak zecic... Steta sto ga moras dati... A zar nije mogao napolju ziveti- u boxu, garazi, supi? Ja nisam ljubitelj krznenih zivotinjica u kuci jer treba njma ta sloboda da istrazuju I grickaju. Eto dokaz vasi kablovi... Mada ne znam kakvi su patuljasti, verovatno nezni za nasu klimu...

    Bison je sladak ko lutkica.

    Bezveze bas je milo stene! Kako ste ga nazvali?

    Imam veliko dvoriste i garazu i shupu,ali bilo mi je zao da ga ovako malog,mada je sad vec veliki,izbacim na ovu hladnocu,dok je bilo ono malo lepih dana skoro pola dana provede u dvoristu,ali stalno mora neko da ga nadgleda,jer imama macora,koji uglavnom boravi na terasi,ali nikad se ne zna.A i Lana skoro da ga i ne pogleda,jer je veliki i ima nokte i ne sme da ga drzi i cim nije u dnevnoj sobi na dohvat ruke i zaboravi ga(drzim ga u hodniku).Imamo prijatelje koji su kupili tri zeca da gaje imaju napravljen box za njih i hoce i njega tako da znam da ce mu biti dobro pa mi je lakse.


  9. uzela sam prezime mm,posle dugog razmisljana sam ipak odlucila da uzmem i njemu naravno nije bilo sve jedno kad sam rekla da razmisljam ...,a razmisljala sam samo iz razloga sto je njegovo,a sad i moje prezime tesko ne toliko za izgovaranje koliko za razumevanje i naravno vec kod menjanja licne karte sam se susrela sa tim kad ja kazem prezime oni kazu KAKOOO? :lol: pa jako cesto i grese kad pisu moje prezime...eto jedino me to nervira inace mi je lepse da cela porodica nosi jedno prezime.


  10. np6-IMG-73.jpg

    Ovo je nas ljubimac-stetocina

    jos malo,pa ga poklanjam liku koji gaji zeceve..ne preporucujem nikome ovakvu stetocinu

    izgrizao je do sada sve kablove koje je nasao u kuci uzasss

    Sad sam jako zagrejana da kupim Bichona i nadam se da ce mi se zelja ostvariti,s obzirom da su jako skupi,ali cini mi se da su savrseni

    gk-images.jpg

    kao lutka je ...nadam se da cu uskoro imati jednog ovakvog


  11. Strelchica...zvončica...bookica...

    Gde su te žene????

    :blink: ja tu ... :lol: samo sam malo usporila ovih dana NAMETNUTE su mi neke obaveze,pa sam aktivna ovde i na fb uglavnom oko 11-12 nocu ;)

    Necu ja nigde...a da se vama ne javim :lol:;)


  12. Samo i iskljucivo koristim mlaku vodu i samo vodu,bez ikakvih intimnih gelova i drugih stvari,nekad sam non stop nosila dnevne uloske i iz mnogo slucajeva zakljucila da to uuuuopste nije dobro,tako da sam sad smanjila na ono kad bas moram znaci par dana posle menstruacje kad mi je ovulacija...

    Uloske koristim iskljucivo Naturella i dnevni naravno Naturella najbolji su,

    a koristim ih u neogranicenim kolicinama,jer isto kao i Baca imam jako jako obilne i dugotrajne :lol::lol: menstruacije


  13. ja sam imala problem sa pranjem ruku (svekrva) <_< i izuvanjem (svekar) trpela sam dugo dok je Lana bila beba,ona se tako svaki dan autobusom zabidzi,pri tom menja br dva prevoza i sa vrata udje i prvo izgrli ispipa dete po rukama i obrazima,a jaaaa :angry: malo je reci kuvam u sebi...i onda joj dune negde posle pet,deset minuta jao idem da operem ruke vukla sam se po autobusima :blink: i onda mi je jednog dana puko film i rekla sam joj sa vrata da opere ruke beba se sva osula po licu (stvarno jeste,jer ima osetljivu kozu),a ona se odmah nasla uvredjena "jaoooo pa ja perem ruke sigurno joj nisam ja to uradila" na to sam samo dodala "ma ne vi perete ruke,ali kad prvo ispipate dete pa onda" i vise o tomnismo raspravljali sa vrata i dan danas pravo u kupatilo sa vrata :lol:

    A svekar kad dolazi (posto oni uvek dolaze odvojeno) imam ponovne glavobolje,s tim sto ovaj ne znam gde zivi pa nezna da treba da se izuje,pogotovo sto zna da njegove unuke gaze,valjaju se i puze po tom tepihu,a kod sebe u stanu uredno hoda u kucnim papucama....isto sam trpela neko vreme,pa svaki put kad ode ja pravim penu pa suvo pranje tepiha uzass :angry: ,a onda sam pocela da se svadjam sa mm zasto on nesto ne preduzme da ne ispadam ja uvek vestica,ali njemu to uopste nije ni u malom mozgu tek kad mu ja kazem on se onda trgne,ali naravno on nije resio problem nego ponovo ja (VESTICA),bilo je neko kisno vreme i krenuo on sa vrata pravac u sobu i ja za njim lepo zamolim i objasnim zasto da se izuje,a on meni kaze "e ma dobro nisu prljave kolima sam dosao" :blink: ZNACI STRASNOOOO,i ja onda ko detetu sve postupno ojasnim zbog cega i kako i jos mu lepo dam papuce i od tad se izuva,ali mora da me zeza svaki put kad udje na vrata kaze Maki je da se izujem :angry::angry: uhh,i sve cesce dolazi u klompama jer ga mrzi da se zapertlava :lol:


  14. :lol::lol::lol: pa ovi klinci su pish zivi :lol:

    sinoc se igraju moje dve curice i posle 15-tog upozorenja Lani da ce biti kaznjena zato sto maltretira sestru,ona ne prestaje i na to ce mm e sad stvarno ako se jos jednom ponovi ides gore u svoju sobu,pa budi tamo sama posto ti ocigledno sestra smeta,a ona ni pet ni sest sede na krevet prekrstila ruke i kaze ej nemoj ti meni tako ti ces mene u sobu,a ja cu lepo da otvorim vrata i da sidjem dole... :blink: i onda cu da te ja zatvorim u sobu pa da vidim sta ces onda da radis.. :lol::lol: mm je bio u soku,jer mi ne veruje da dete ima odgovor na svaku moju recenicu i kad pokusam da je kaznim ne uspeva mi.


  15. Imala msn vise ne,koristim skype jako cesto,jer imam puno rodbine u Macedoniji

    i naravno imam profil na FB-u :lol:


  16. eeeee da se i ja pohvalim :P ...kupila sam jaknu,posle duzeg vremena da se zaljubim u neku stvar na prvi pogled oduseeeeeeeevljena sam,a da...i pre neki dan kosulju i futrolu za mobilni telefon


  17. Jeste, ali komplet izadje oko 30.000, gledala sam... Koliko si ti platila? A ja ove narucujem za po 80 evra... A kvalitet je super...

    e jeste,skupi su stvarno

    ja sam isla pred porodjaj da biram,a kao svekrva da kupi kad se ja porodim,ta koju sam ja htela bila je koliko se secam oko 20 000 din. ali kad sam se porodila otisla ona da kupi kad (kao <_< )nije je bilo pa je kupila neku slicnu :blink: mada meni nije slicna,ali dobro.


  18. Barbarice,ne znam da li ste gledali u decijoj robnoj kuci LETO na autoputu

    tamo imaju fantasticne posteljine,odnosno imali kad sam ja kupovala za Ninu,nadam se da im je izbor jos uvek dobar


  19. jgd-images.jpg

    nije mi toliko bitna marka,do sada sam jako cesto menjala telefone,ali ovaj mi je ok ne verujem da cu ga skoro menjati,jedino sto sam htela je da imam touch-screen i eto ispunila sebi tu zelju :P


  20. jaoj ove nannys su mi SUPER!!! jednom sam ih u beogradu probala i tako su velike i divan je miris....ali znate sta je najgore???sto su one grcke a ovde ne mogu nigde da ih nadjem...ahahaha.

    Citam i nemogu da verujem :huh: ,

    a kad sam kucala bas sam pomislila na tebe,rekoh ti sigurno znas :lol::lol:

    ni kod nas ne mogu bas svuda da se nadju,ali definitivno su odlicne


  21. nivea baby todies...Toddies%20refil.jpg

    super su stvarno...ako nema njih onda pampers zelene ili plave....

    a jel zna neko gde mogu da nadjem todies maramice u kutiji...posto trazim vec neko vreme ali nesto ih nema?!

    Mislim da sam skoro tj.pre nove godine videla u RODA Megamarketu na Novom Beogradu,proveri,bilo ih je u aksi,ali na Medaku

    Inace i ja koristim njih i u poslednje vreme iskljucivo Nannys fresh,fenomenalno mirisu i moze da se nadje pakovanje od 80 kom.koje ima na sebi plasticni poklopac

    sli-84CCAE.jpg