Lilly

Član
  • Broj odgovora

    40
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Lilly

  • Rođendan 06/11/79

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Lilly

  1. Lilly je dodao/la post u temi Torba za porodilište   

    Trazi jednokratne gace. Mada, meni uopste nisu bile potrebne, ja se lepo navikla bez gaca.
  2. Lilly je dodao/la post u temi Tata na porođaju   

    Vec sam negde pisala o tome, ali nemam pojma gde. Meni je izraz lica mm-a kada je gledao bebu i mene..... neprocenljiv, kada je poceo da mase rukama, skace i da se raduje... ma kao dete je bio, malo, srecno dete. Slazem se da nisu svi u tom fazonu i ne treba nikoga siliti da prisustvuje, ali ovde se to bas mnogo placa (neko rece u NF-u) 15000 din. Mislim da je to bezobrazno.
  3. Lilly je dodao/la post u temi Prirodni porođaj   

    Meni je porodjaj fenomenalno iskustvo, jer sam se porodila jako brzo i nije bas bilo toliko bolno. Ocekivala sam te cuvene strasne bolove, ali oni nikako da dodju, mozda su poslednje dve kontrakcije bile borbene, ovo ostalo je bilo ok. U porodiliste sam dosla negde oko 3 i 15, pa dok su me pregledali, otvorili istoriju porodjaja, klizma, kupanje, posle 4 sam usla u porodiliste i Lara se rodila u 5 i 20.
  4. Lilly je dodao/la post u temi Apartman u porodilištu - da ili ne?   

    Ja sam zelela app, ali nije bilo slobodnih (porodila sam se u Gradskoj). E sada, tamo je app potreban samo zbog kupatila, jer su stvarno ova javna uzasna. Ja sam bila dva dana sama u sobi i bas sam se smorila, kada je dosla cimerka, jako sam se obradovala. Bila sam na BF-u i dvokrevetne su sobe i spajaju prvorotke (mrzim taj izraz) sa zenama koje su se vec poradjale. Ako do sledeceg puta srede kupatila, necu razmisljati o apartmanu.
  5. Lilly je dodao/la post u temi Nega kože u trudnoći   

    A to je gel za tamo dole? Ili sam nesto pobrkala Ja sam koristila (i koristim jos uvek) Lactacyd i nikada nikavih muka imala nisam.
  6. Lilly je dodao/la post u temi More, ah more   

    Mi idemo u septembru u Grcku, Lara ce tamo proslaviti 5 meseci. Idemo kolima, u hotelu smo, a kako je ona na sisi, ne brinem se oko hrane (racunam da ce biti mleka). Pedijatar je rekao da je slobodno i kupamo u moru, ja ne mogu da docekam, radujem se kao malo dete. Ja sam stalno bila na moru jer mi je tetka zivela na 100m od plaze i celo leto sam bila kod nje. Da mogu, sutra bih se preselila na more.
    Inace, bicemo na Halkidikiju, pa ako neko bude tamo, neka se javi da idemo na pivce
  7. Lilly je dodao/la post u temi Sokići u bebinoj ishrani   

    Mama jedne tada tromesecne devojcice (mozda je imala 3.5 meseca) daje svojoj ceri sokice, neke juvitanine (ako se tako pise), koji nisu razblazeni, znaci samo sok bez vode, daje joj da gricka keks (onaj toto). Jbg, svako zna najbolje, ali meni to nikako ne odgovara
  8. Lilly je dodao/la post u temi Napredovanje bebe po mesecima   

    Rodjena sa 3300 i 50
    1. mesec 4800 i 55
    2. mesec 5750 i 58
    3.5. meseca 6550 i 62
  9. Lilly je dodao/la post u temi Depresija POSLE porođaja   

    Nicmenjakinjo moja, svaka ti cast kada si uspela sama da sve radis, meni mm dosta pomaze i stvarno je divan, ali ja opet sizim i sizim i sve pravdam hormonima. Ako ce ovako da bude do prve godine qq meni
  10. Lilly je dodao/la post u temi Višak kilograma   

    OTI, samo sam tebe cekala ovde, pa kako ova tema da prodje bez nas
    Hvala za napisano, ali kada me budes videla, hm.... menjaces taj post
  11. Lilly je dodao/la post u temi Sokići u bebinoj ishrani   

    Ja ne planiram da bebici dajem sokice, cak ni caj ne pije, samo sisa i voda. Svakako ce se nalivati sokovima kada poraste, pa dok mogu da je kontrolisem to i radim.
  12. Lilly je dodao/la post u temi Msn, Skype   

    Od FRA regije sam bila samo u Zenevi i Lozani, tako da ne znam gde je taj grad. Gtalk sam bas najvise koristila kada sam caskala sa tom drugaricom, jer je radila za neke fancy klijente i nisu bili dozvoljeni chat programi, ali zato gtalk moze svuda
  13. Lilly je dodao/la post u temi Msn, Skype   


    Google talk (na gmail-u)
    Gde zivis u Svici? Volim da dolazim tamo, drugarica mi je u Cirihu, obozavam Svicu
  14. Lilly je dodao/la post u temi Msn, Skype   

    Ja koristim skype, MSN, Fb, gtalk....
  15. Lilly je dodao/la post u temi Tata na porođaju   

    Prisustvo tate u Zvezdari se ne naplacuje odnosno, nije se naplacivalo u aprilu mesecu, a da li se sada nesto promenilo, ne znam, mislim da nije. Mm je bio pored mene, za njega je to veliki uspeh jer se onesvesti kada vadi krv.