naki

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici naki

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice naki

  1. naki je dodao/la post u temi Siroki povoj - da ili ne?   

    Imam jedno pitanje posto vidim da ste lekar. Ogranicena addukcija kukova konstatovana sa mesec dana, kao posledica polozaja u stomaku, preporuceno siroko povijanje koje sam ja stavljala jedno vreme i odustala jer smatram da je to glupost. Inace na ultrazvuku sve je ok, osim znakova fizioloske nezrelosti. Zanimame da li moze da ima neke posledice moja devojcica? Njoj je sada tri ipo meseca, a ja sam joj ukupno neke tri, cetiri nedelje stavljala siroki povoj. Hvala unapred!
  2. naki je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Iskreno, ja sam bas zadovoljna. Sobe su dvokrevetne i cetvorokrevetne, ali ono sto je bitno je da svaka soba ima svoje kupatilo i to vrlo pristojno. Ja sam bila u dvokrevetnoj sobi i bas sam zadovoljna. Beba ce biti s tobom, sestre dolaze da je okupaju, presvuku i dohrane ukoliko je dohrana potrebna. Uvek mozes da dobijes cistu posteljinu, spavcice, bade mantil i papuce su obavezno njihove i toga uvek ima cistog, pa mozes da uzmes kad god ti treba. Hrana je kao i u svakoj bolnici bljak, ali tada ti bas i nije do jela Porodjajna sala je nova i sve je cisto. Sve u svemu vrlo dobri uslovi i epidural je besplatan, jedino moras na razgovor sa anesteziologom. Srecno i nadam se da ti je ovo bar malo znacilo
  3. naki je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Ja sam se u novembru porodila u kbc " Dragisa Misovic" sa epiduralnom anestezijom i mogla bih sutra ponovo. To je zaista savrsena stvar i zaista jako pomaze, nisam imala nikakve bolove. Preporucujem da svako ko ne zeli da oseca taj bol se odluci za epidural.
    Meni je objasnjeno od strane anesteziologa da ako nakon epidurala se pojavi glavobolja (sto ne bi trebalo) znaci da je anesteziolog ubrizgao dublje nego sto bi trebalo...naravno to nije opasno, ali ne bi trebalo da se desava, takodje u 99% deluje. Vazna stvar je da se ne daje direktno u kicmu, kao sto se misli.