micione

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici micione

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice micione

  1. micione je dodao/la post u temi Dete/beba neće da jede!   

    I ja sam se do pre mesec i po pitala kako cu nauciti svoju cerku da jede krupnije pasiranu hranu. ona ima sad 11,5 meseci i samo donja 2 sekutica i gornji levi koji je tek poceo da raste. probali smo kad je napunila 8 meseci hipp kasicu neku za preko 8 meseci koje imaju u sebi krupniju sargarepu i sve je ispljuvala. prijateljica mi je rekla da njena mala do godine dana nije imala ni jedan zub a sve zivo je zvakala desnima.
    a onda je moja mala pre oko mesec i po pocela nama da gleda u usta kao da ce nam oteti zalogaj kad mi jedemo. pa smo joj dali malo sredine od hleba umoceno u pavlaku tako par zalogaja, pa mali komadic sira pa s prsta namaznog sira...i onda sam se jedan dan odvazila i dala joj ponovo tu kasicu hipp za bebe starije od 8. meseci, ali neku koju je obozavala, a ja sam joj dodatno ranije mixirala. i proslo je!
    probaj tako, mozda upali.
    a sto se tice drugog pitanja za dete koje nece da jede odjednom, po uzrastu bi stvarno moglo biti od zuba. kad nam je izbijala ta gornja jedinica par dana nije htela da jede, budila se 100x nocu i na kraju dobila 3 dana temperaturu 38/39 dok se nije zabeleo zub i onda je sve nestalo. tih dana sam joj davala mesne kasice do besvesti i sve mixirano jer mesne kasice najvise voli i nema meru kad ih jede. probaj tako da joj dajes ako treba i par dana samo nesto sto voli/bolje da jede i jednolicno nego nista.