olivia

Član
 • Broj odgovora

  10
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici olivia

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice olivia

 1. olivia je dodao/la post u temi Prvi rođendan   

  Koja je cena zakupa?
 2. olivia je dodao/la post u temi Ekcem   

  Pedijatar mi je preporučio pantenol ili seba med. Obe kremice sam probala i ništa.... :-((
 3. olivia je dodao/la post u temi Ekcem   

  Jesi li pogledala u DM-u? Oni tamo imaju svašta....
 4. olivia je dodao/la post u temi Pamučne pelene   

  Mi isto imamo jako loše iskustvo sa pampersom. Uopšte ne upijaju dovoljno, a kad se bebac ukaki, garderobica mu je sva umazana, sve probije (jednom BUKVALNO do grla, uz leđa). Budila sam dete noću da bi ga presvukla, jer bi do jutra bio sav mokar :-(((
  Onda smo probali HUGGIES i prezadovoljni smo. Svi govore kako im je huggies krut, ali ja uopšte nisam takvog mišljenja. Prvo, beba mi sad spava cele noći (i po 10 sati) i pelena to savršeno upije. Drugo, kad kaki (iako i dalje ima eksplozivne stolice), ne probije van pelene skoro nikad. Trćr: uopšte nisu krute, čak naprotiv i nekako lepše "legnu" oko bebinih nogu.
  Tako da: glasam za huggies.
  P. S. Čak je nešto malo i jeftiniji.

 5. olivia je dodao/la post u temi Fitnes i pilates   

  Hm!! :-))) Treba, treba....
 6. olivia je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

  Ja sam nešto malo kao krvarila u 7., 8. i 9. nedelji (sve po jedan dan), a onda sam 3 meseca posle porođaja krvarila 2 dana (nešto slabo) uz blage menstrualne bolove (nadam se da je to menstruacija).
  Pored toga, svakodnevno imam pojačano lučenje sekreta (srećom, bez mirisa), pa sam htela da pitam da li neka od vas ima takvo iskustvo i šta je preduzela. Kad sam bila na pregledu, doktorka mi je rekla da je sve ok i da nema potrebe da bilo šta koristim, ali ja uporno ne mogu da se otarasim mrežastih uložaka i to mi već užasno ide na živce :-(.
  Napominjem da i ja dojim :-)))
 7. olivia je dodao/la tema Zdravlje   

  Ekcem
  Drage mame, moj bebac ima 3 meseca. Na obrazima ima crvenilo, onako sasušeno, liči mi na ekcem. I delimično po telu isto, samo što nije crveno, nego se samo oseti na dodir izrazito suva koža. Da li neka od vas ima takva iskustva sa svojim bebama? Mažem mu pantenol krem, ali nešto i ne pomaže. Ne znam da li da probam nešto drugo. Imate li neki savet?
  • odgovora
  • pregleda
 8. olivia je dodao/la post u temi Siroki povoj - da ili ne?   

  Ja mom sinu nisam stavljala široki povoj, jer to niko u svetu ne radi osim nas. Zaista ne vidim kako to može pomoći bebi. Samo je sputava da komotno razvija motoriku, tako da sam mišljenja da tu ima mnooogo više štete nego koristi.
 9. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
 10. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.