Bojanka

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Bojanka

  • Rođendan 04/04/80

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Stara pazova

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Bojanka

  1. Bojanka je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   



    Oko dve nedelje pre termina sam otišla u "Narodni front",tamo su mi uradili CTG i uzeli karlične mere. Zatim sam popunila neki upitnik o alergijama,da li je bilo nekih povreda kičme itd.Došao je načelnik bolnice sa kojim sam malo popričala,vrlo kratko i dao mi je svoj potpis .Sa tim sam otišla da uplatim,ja mislim 7000+pdv,dobila sam priznanicu koju sam ponela kad sam krenula na porodjaj.
    Inače sjsjna stvar i za mamu i za bebu pogotovo ako je krupna kao što je moja bila (4200g),jer porodjaj kraće traje pošto je saradnja sa lekarima lakša kad nema bola.
    zahvaljujući tome mi je porodjaj bio lepo iskustvo kao i mom muzu koji je bio sa nama.
    Toplo preporučujem
  2. Bojanka je dodao/la post u temi Prvi put sa bebom na put - kada?   


    Proslog leta bebac je imao 5 meseci pa smo se umesto za more opredelili za Zlatibor.
    Vila u kojoj smo boravili imala je de;ije krevetice u sobama i bazen gde su uzivala nesto starija deca. Ono sto nam je falilo je bila kadica-ispostavilo se da ne volo tusiranje pa sam kupila neko koritance na pijaci i posluzilo je. Svima nam je jako prijao planinski vayduh i setnje,samo bitno je da sme[taj bude na mirnom mestu,po[to tamo ume da bude bu;no kao u gradu. Ovog leta cemo ipak na more,mislim u Tunis u Port el Kantaui.Jel neko mozda bio tamo sa detetom?
  3. Bojanka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   


    Moj sin od skoro godinu dana takodje je jako probirljiv kada je u pitanju slana htana.
    ono što uvek lepo ručka su pohovane tikvice:pola tikvice narendam,malko posolim istavim da odstoje da puste vodu.Napravim smesu od 2 kašike integralnog brašna,jednog zumanceta i 2 kašike mleka.To izmešam sa tikvicama i pečem na teflonu.Serviram mu sa kašičicom pavlake,ali obavezno ga pusti sam da jede,ja samo pripomognem-tako mnogo više poručka. Generalno najviše problema imam sa povrćem i stalno razmišljam u kom obliku da mu dam ne bi li jeo što raznovrsnije.Pa ako neko ima predlog...