Ariel83

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Ariel83


  1. Joj,bas mi je zao sto ti je to tako ispalo..Znam jednu devojku koja je pila Bromokriptin,kaze da nikakve posledice nije imala,i da je posle 10 dana joj stalo mleko. Meni ih je doktorka prepisala pre skoro godin dana,ali se ne usudjujem,mada, mi je napisala da prvih par dana uzimam po pola,tako nesto..


  2. Keko,reci mi,molim te nesto vise o Estradiolu,gde se dobija,kontraindikacije da li postoje..Moj mali ima 25 meseci,i cini mi se da je sve zavisniji od dojenja.. Svaki cas trazi,ako ga neki put odbijem,onda placka,pravi scene.. ne znam sta radim,da li da probam sa Bromokriptinom,sta vec..doktorka mi je savetovala da se ''sklonim'' par noci od sina..


  3. Mene bas zanima da nesto cujem o toj inekciji..ranije mi je neko pomenuo da moze,cini mi se,jedna inekcija da prekine laktaciju..Ne znam nista vise,da li je u bolnici daju,DZ..


  4. -jedan pampers 1

    -vlazne maramice Pampers Sensitive 24. kom.

    -flasica Rosa vode

    -kesica Hipp caja za dojilje

    -kartonska zirafica, metar (Alfa bank)

    -Hipp nalepnica za kola "Beba u autu"

    -"Kika" carapice 00

    -poklon vaucer od 30 evra za bebin prvi stedni racun u Alpha banci

    -Nivea paketic sa vlaznim maramicama,kremom protiv ojeda,kupkom,nalepnicom i brosurom o nezi bebe

    -Johnonson paketic neseser sa vlaznim maramicama,kupkicom i kremom protiv ojeda.(mini size,kao i Nivea.)

    -Porodiliste u Cacku-


  5. I ja istu ocenu mogu dati, a i delimo misljenje sto se tice zaposlenih i higijene samog porodilista. Ona kupatila su im katastrofa,i njih trebalo komplet srediti.Sve je razvaljeno,prljavo,samo jedan tus radi..I trebalo bi dozvoliti da se nose spavacice od kuce jer su njihove vecinom pocepane..E,a kada bi se govorilo o odeljenju Ginekologije,tu bi bila ocena 1,samo zbog onih sestara.