Dragana83

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Dragana83


  1. Moja beba ima navrsenih 4. meseca pre neki dan smo bili na redovnoj vakcinaciji i tada sam pitala pedijatra jel treba da uvodimo polako hranu na sta je ona odgovorila da je suvise rano. Moja beba je inace od nepuna dva meseca nazalost iskljucivo na dohrani. Negde sam gledala emisiju gde je bio neki pedijatar i sada im je generalno stav dojili ili ne bebu ne uvodi se hrana do 6. meseca jer se mnogo javljaju slucajeva alergije na hranu.


  2. Cao!

    Ja sam se u Narodnom frontu porodila uz pomoc epidurala i svima bi to preporucila. Nije bolno ali zato smanjuje bol prilikom porodjaja. Inace meni je termin bio 25 jun, a porodila sam se 30 juna i uz pomoc epidurala otvorila sam se mnogo brze. A zasto sam se opredelila za epidural, jednostavno nisam zelela da trpim bolove, jedino je problem sto se u Narodnom frontu (ali jedino tamo) naplacuje epidural. U Visegradskoj i Dragisa misovica ne naplacuje se epidural.

    Moram da te demantujem ja sam se porodila u novembru prosle godine u Visegradskoj i platila sam prvo 3.ooo za konsultacije i epidural 20.000.