smms

Član
 • Broj odgovora

  8
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Sve od člana smms

 1. smms je dodao/la post u temi alergija na anestetike   

  Hvala na odgovoru,on je tako burno reagovao da bez alergo testa ne mozemo da radimo ponovo operaciju,a nigde ne rade tako maloj deci,zbog nepouzdanosti rezultata.Ostala mi je samo Klinika u Tirsovoj neproverena,njih ne mogu da dobijem telefonom.Pozdrav.
 2. smms je dodao/la tema Alergije   

  alergija na anestetike
  Moj sin je prilikom operacije neprirodno reagovao na opstu anesteziju,lekari sumnjaju da je alergican na anestetike,inace on ima 20 meseci,molim sve koji su imali slicnih problema ili znaju da mi odgovore gde rade alergo-probe na anestetike tako maloj deci.
  • odgovora
  • pregleda
 3. smms je dodao/la post u temi Hypospadio   


  Mi imamo tezi oblik,otvor mu je skroz na dnu,a kozica mu je spojena sa donje strane tako da mu pisa cudno izgleda.Kakav je oporavak posle operacije,sta ne sme da radi,da li ce da ga boli,ostaje li oziljak?
  Mi smo,po preporuci,izabrali dr.Kojovica,za koga takodje kazu da je ucenik pokojnog Save Perovica.Kroz perglede smo stekli izvesno poverenje u njega,i nadam se da necemo pogresiti.
 4. smms je dodao/la post u temi Hypospadio   

  Hvala na odgovoru.Nadam se da ce i kod nas biti uspesna operacija,mada me sve brine,kako ce podneti tu anesteziju,ima tek 14 meseci...Puno pozdrava za tebe i tvog sina!
 5. smms je dodao/la post u temi Nespušteni/Mobilni testisi   

  Hvala na odgovoru!Mi smo ipak prosli bez operacije,jer je doktor prilikom prijema u bolnicu pregledao mog sina i tada nam je rekao da su se spustili testisi.Tako da su nam sada mobilni tj setaju i trebalo bi da se spuste kroz neko vreme..Idemo na kontrole,a najvaznije je da smo izbegli operaciju.Pozdrav.
 6. smms je dodao/la post u temi Hypospadio   


  Moj sin je takodje rodjen sa hipospadijom,zakazana nam je operacija u aprilu,na Institutu za majku i dete.Gde je tvoj sin operisan,koliko ste ostali u bolnici?Koliko je imao meseci kad je operisan?Kakav je oporavak?
 7. smms je dodao/la post u temi Hypospadio   

 8. smms je dodao/la tema Zdravlje   

  Nespušteni/Mobilni testisi
  Mom sinu je zakazana operacija spustanja testisa na Institutu za majku i dete,pa molim one koji su imali iskustva na ovu temu da mi pisu.Kakav je oporavak,koliko se ostaje u bolnici?
  • odgovora
  • pregleda