jasna

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici jasna

  • Rođendan 05/23/84

Načini kontaktiranja

  • MSN jasna235@hotmail.com
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Saverne, Francuska

Aktivnosti člana/članice jasna

  1. jasna je dodao/la post u temi Voda za bebe   

    Meni su ovde jos u porodilistu doneli vodu da dam detetu iako je sisao, zato sto je imao problem sa stomacicem.I sada mi pedijatar kaze da mu dam malo vode ako nemoze da kaki, ali posto sisa da mu nedam da pije mnogo 10ml plafon.
  2. jasna je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Sta reci sem blago tebi Tamara
  3. jasna je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Filip ima 2 meseca zaspi izmedju 22 i 23h budjenje izmedju 5 i 6h sisanje pa spavanje do 9, malo igranja i opet spavanje od 11-13h. Zato od 13-22 sve kad saberes ne spava sat ipo vremena.
  4. jasna je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Moje zlato prvi mesec nije spavalo nocu nikako, imali smo zurke po celu bogovetnu noc. Sada sa puna dva meseca uglavnom spava 10 sati uz jedno budjenje za sisanje. Mada ima dana kada prespava ceo dan pa ustaje nocu u 3 i hoce da se igramo. A sto se pomoci tice mislim da su muskarci operisani od zvuka bebeceg placa, cast izuzecima naravno, ali moj suprug i necuje kad dete place a kamoli da ustane, nadam se da neke mame imaju koristi od svojih muzeva sto se toga tice.
  5. jasna je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Ja sam se porodila uz epidural, mene je bolelo i sa epiduralom, al ga ipak srdacno preporucujem!Kad je bolelo sa njim kako li bi tek bilo bez njega?!
    Puko mi je vodenjak u 4 i tad su me primili u bolnicu a tek u 8 sam pocela da dobijam kontrakcije i da se otvaram.U 3 sam primila epidural jednu dozu, u 6 drugu dozu i na kraju opet nisam bila dovoljno otvorena i vristala sam do iznemoglosti u 8 kada sam se napokon i porodila.
    Evo i slicice kako to izgleda.

  6. jasna je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Napokon!!!
    Cestitamo!!!