crnka

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana crnka

  1. crnka je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   

    Ja sam rodila mog bebca sa 23 godine, a posle videcemo. Znam samo da ako bude bice uskoro drugo jer i sa ovoliko godina tesko se nosim sa mojom bebom posto je zivahna a meni ponestaje energije. Sada ce neke mame da kazu pa kako mi u 30, . Pozz za sve forumasice!!!, nismo stare koliko imamo godina nego koliko osecamo da imamo!!!!
  2. crnka je dodao/la post u temi Carski rez – nužnost ili trend?   

    Ja sam posle 2 dana mukotrpnih bolova morala nazalost na carski hitno. Definitvno ne mogu da vam opisem moj oporavak posle carskog reza. Porodla sam se spinalnom anestezijom tako da sam svega bila svesna. A oporavak i te bolove posle, nikom nezelim. Ne znam zasto zene zele carski rez kada je epiduralna anestezija nesto najbolje u tom slucaju.
  3. crnka je dodao/la post u temi Kupanje   

    U koliko sati kupate vase bebe,? i da li je kupate bas uvek u isto tacno vreme. Jer od kada smo sat vratili u napred izgubili smo ustaljeni ritam.
  4. crnka je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Imam sina od 3 meseca, samo imam mali problem jer sam konstantno ne ispavana. On posle kupanja zaspi oko 7:30h i budi se konstantno u isto vreme 4:30 ujutru, i spreman je za igranje i ostalo vise mu se jednostavno ne spava. To ne bi bio neki problem da ja nemam gomilu obaveza i ne mogu da legnem pre 11:30h. Molim vas da mi pisete o tome kada uspavljujete vase bebe koliko dugo spavaju nocu odnosno kada se bude.
  5. crnka je dodao/la post u temi Ožiljak od CR   

    Moj oziljak se takoreci i ne vidi posle 3 meseca, inace rana je lepljena, porodio me je jedan poznati doktor ovde u Italiji, prezadovoljna sam sto se toga tice.
  6. crnka je dodao/la post u temi Adaptirana mleka   

    Moj matia ima 3 meseca i koristimo Aptamil pepti 1. Od 4 meseca krecemo sa kasicama za taj uzrast.
  7. crnka je dodao/la post u temi Sex nakon carskog reza   

    Ja sam imala odnose posle 2 nedelje. Ali ipak mislim da treba sacekati bar mesec dana. Ipak sve treba da se vrati na svoje mesto, i da se organizam sredi.
  8. crnka je dodao/la post u temi Problemi sa probavom kod beba-Zatvor   

    Moja beba ima 2 meseca i sesnaest dana,
    od pre nekih mesec ima stolicu na svakih 7 do 8 dana, a sto me najvise brine ona je zelena i retka, stvarno sam zabrinuta i neznam sta da radim, a na kontrolu tek za 6 dana. Stvarno sam zabrinuta , a inace hranim ga adaptiranim mlekom Aptamil pepti 1.