Mama 3

Član
  • Broj odgovora

    153
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Mama 3


  1. I ja sam za to da treba imati inhalator u kuci. Pored dece treba i odraslima. Moja Andjela se lecila inhalacijama do skoro god. ipo dana. Prvi antibiotik je dobila sa 15 meseci. Svakako je bolje inhalirati dete spalmotilom ili nekim drugim lekom, nego da taj isti lek pije.


  2. Moram da se slozim sa Yelenom, da prvi put cujem da se smanjuje mleko pumpicom. Svakako, znam da se bilo kojim nacinom izmlazanja mleko povecava i, ako mislis da zadrzis mleko, izmlazaj se na nacin koji ti je najlaksi. Meni je lakse pumpicom i nekako mi je brze.

    Zelim ti puno uspeha ;)


  3. Bebo, evo i ovde da cestitam :D

    Sve najlepše maloj bebani i velikoj Bebi od srca. Živa nam bila i srećna 100 godina.


  4. Evo sad baš gledam kako mu to izgleda i čini mi se da se to samo nekako "pocepalo" malo. Verovatno prilikom nekog pada ili ko zna :huh:

    Ma mislim da nije to nikakav problem


  5. Moj sin to ima. Meni su posle porođaja rekli da ga sa dva meseca odvedem da mu to secnu, jer će mu možda smetati dok sisa. Međutim, nije imao nikakvih problema pa ga nismo ni odveli. Ni sada nema nikakve probleme zbog toga. Samo se po malo primeti kad se smeje gornja usnica se digne. Ako mu do sada nije predstavljalo nikakav problem, ne verujem da će i na dalje. Možda zbog estetike. A verovatno da boli, pa mora, ipak je to rez bez obzira što je mali.

    U pitanju je moje srednje dete i možeš ga videti na sličici dole, kako izgleda kad se smeje.


  6. :wub:Milenice sve čestitke za malu Unu :D Nek je živa, zdrava i vesela još 100 godina!!! :wub:


  7. Ovo sam prvi put dobila mailom :D i dugo ga cuvala i pustala deci (moja su vec velika)

    Rado se secam svog detinjstva, bilo je bas ovakvo. I moram da kazem da mi puno nedostaje. Sad kad odem u stari kraj sve se promenilo, nikog ne poznajem. Sve neki novi ljudi. Roditelji mi nisu vise zivi, nazalost, pa mi svako secanje na detinjstvo dodje kao neka relaksacija. Cesto volim da se secam kako je nekad bilo jer mi prija.

    Inace, kad nestane struje kod nas i deca su to vec navikla, igramo se na slovo na slovo i sl. Ovaj srednji sin me jednom pitao "a kad ce da nestane struja", ja pitam "a sto", on kaze "pa da pricamo i da se smejemo". Mislim da bas dosta razgovaramo sa nasom decom i mm i ja, ali to su ipak neki posebni momenti :wub:


  8. Mi smo danas podvarak, a drago mi je sto imam rucak i za sutra.

    E i mene bas zanima taj recept za banana split rolat


  9. Da je zamolis?Pa,zar to nije u opisu posla? ;)

    Pa zato sam se i ja zacudila, jer kad sam pocela da je skidam i kazem da je merimo, meni dr. kaze, "a ne meri se sada nego tek sa 18 meseci na sledecoj redovnoj kontroli" o.O. Ja kazem "pa dobro, ali htela bih da znam koliko je sada teska, zbog sebe". A ona onako kao da joj nije pravo "pa dobro nek ti je izmeri sestra, ali da ne upisuje". Ma bas me briga za upisivanje :angry:


  10. Mi nismo planski radili na Andjeli, ali kao da jesmo. Svima nam je omiljena. Inace ima jos dva starija brata Nikolu i Stefana.


  11. Porodila nam se ponosna mama juče. Mali je 3260g velik, evo sad se javila, pustili su je sa intenzivne nege. Jeeeej!!!

    zz-prazni.jpg

    Ja tek sad saznala, ali nema veze bas mi je drago i sve cestitke i mami i bebi :D Nek su dobro oboje i da nam se brzo vrate :D