taca 75

Član
  • Broj odgovora

    373
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Mamino se sviđa post u temi od taca 75 u Kad prodje termin   
    isti slucaj je i samnom bio!Samo sto nisam prenela 7,vec 4 dana i tog 4-tog dana mi je pukao vodenjak i otvorila sam se samo 1cm tako da su me prikljucili na indukciju na kojoj sam prelezala vise od 12h pre nego sto sam se porodila!Ali kolilo ja znam dozvoljeno je do 2 nedelje preneti trudnocu,a onda se "vestacki"izaziva porodjaj!
  2. Tackicca se sviđa post u temi od taca 75 u Kako možemo znati da li nosimo devojcčicu ili dečaka?   
    ja verujem u svoju intuiciju!Sa sinom sam od samog pocetka predosecala da je musko i pre nego sto je moglo da se vidi na uz,a sad mislim da nosim devojcicu!E sad kod ove druge trudnoce nisam sigurna da li je moja intuicija u pitanju ili prevelika zelja za devojcicom,ali Boze moj-cak i da gresim i da i ovog puta rodim decaka,radicemo sve dok ne dodjemo do devojcice! :lol: :lol:
  3. iraela se sviđa post u temi od taca 75 u Анегдоте са татама   
    otisao mm 1 dan u komsiluk na kafu.to je dvoriste sa vise stanova.posle izvesnog vremena vraca se kuci vidno potresen,bled,iscepan....ja se prestravila.pitam ga sta se desilo,kaze napala ga zver i jedva je zivu glavu izvukao!kakva zver pitam,kaze fifi-pudlica iz komsijskog dvorista!kad nisam umrla od smeha B) :lol:
  4. alminaaa se sviđa post u temi od taca 75 u Kako ste dragom saopštili lepu vest?   
    i prvi i drugi put sam mu mahala testom ispred nosa!prvi put je bio zbunjen i sretan,a drugi put samo zbunjen!Jer smo prvo"planirali"i "radili"na njemu,a ovo drugo se desilo,prosto,i jos uvek nam nije jasno kako!I da kod ovog drugog je komentarisao da ce da se odjavi iz zivota ako budu blizanci! :lol:
  5. Mima Sasa se sviđa post u temi od taca 75 u Kako ste dragom saopštili lepu vest?   
    i prvi i drugi put sam mu mahala testom ispred nosa!prvi put je bio zbunjen i sretan,a drugi put samo zbunjen!Jer smo prvo"planirali"i "radili"na njemu,a ovo drugo se desilo,prosto,i jos uvek nam nije jasno kako!I da kod ovog drugog je komentarisao da ce da se odjavi iz zivota ako budu blizanci! :lol:
  6. BokaMaki se sviđa post u temi od taca 75 u Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   
    Za celu trudnocu sam nabacila 18kg!Pojma nemam koliko mi je ostalo posle porodjaja jer se nisam usudjivala da stanem na vagu,ali sad posle 6meseci vidim da mogu da se uglavim u uske farmerice od pre trudnoce tako da sam zadovoljna!I da-bebac je na porodjaju imao 3350g tako da je u tih 18kg,pored njega, bilo i puno vode(ali i sala,da se ne lazemo)
  7. <3 majka <3 se sviđa post u temi od taca 75 u Vigantol, D3 kapi, AD kapi   
    ni ja ga ne drzim u frizideru,a i tek skoro sam uzela da DETALJNO iscitam nazovi uputstvo,i posle skoro god. dana upotrebe saznam da se daje na prazan stomak.a mi smo ga koristili i na pun i na prazan stomak.
  8. <3 majka <3 se sviđa post u temi od taca 75 u diranje polnog organa   
    danilo je kao beba isto tako vukao sivonjski,i stiskao ga JAKO,i nije mi bilo jasno kako ga to ne boli-mene je bolelo dok ga gledam! Ali prestao je tako jako da ga "cupa"!Valjda je ukapirao da mu je mnogo prijatnije kad je nezniji sa njim!