Biljana

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Biljana

  • Rođendan 04/14/84

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Biljana

  1. Biljana je dodao/la post u temi Pamučne pelene   

    Ja sam jako razocarana u Pampers pelene... Ne samo zbog loseg kvaliteta koji se odrazava na mokra ledja skoro svakog jutra kad se probudimo nego i zbog razlke u polenama koja se javlja od pakovanja do pakovanja!Do sada imam sacuvanu po jednu pelenu iz svakog pakovanja koje sam do sada kupila,necete mi verovati koliko se razlikuju,kao da nisu od istog proizvodjaca... Kada sam to pokazala prijateljici koja zivi u Nemackoj,prevrnula se i rekla da ne moze da veruje sta mi stavljamo nasim bebama na guzu i da "TO" ne moze da se poredi sa Pampersom koji oni koriste tamo!!!
  2. Biljana je dodao/la post u temi Težina i visina beba po mesecima   

    Moja doktorica je meni rekla da pripazim na ishranu zato sto Mateja ima 10.5 kilograma...
  3. Biljana je dodao/la post u temi Nega piše kod dečaka   

    Da,evo bili smo na redovnoj kontroli,i nasa doktorica kaze da je to individualno,nista na silu i da do tri godine nema razloga za brigu,sem ukoliko ne dodje do neke ifekcije...
  4. Biljana je dodao/la post u temi Nega piše kod dečaka   

    Malo sam se poplasila jer je talija napisala da je njenom sinu pisa izasla sa 3 meseca a mom jos nije.To je izgleda individualno... Hvala ti!
  5. Biljana je dodao/la post u temi Nega piše kod dečaka   

    Moracu da budem prosta,kad glavic treba da izadje?
  6. Biljana je dodao/la tema Higijena i nega beba i dece   

    Nega piše kod dečaka
    Evo jedna tema za mame koje imaju decake...Imam sina 8 ipo meseci i strasno je pocelo da me nervira to sto svako prica drugacije kako se odrzava higijena pise!Jedni kazu da se pere iskljucivo vodom,neki da je treba redovno mazati, onda kazu treba navlaciti kozicu,drugi opet kazu ni slucajno i tako u nedogled... Sta mislite o tome?
    • odgovora
    • pregleda
  7. Biljana je dodao/la post u temi Stomak posle carskog reza   

    Kod mene je sve izgleda kontra! U trudnoci sam se ugojila oko 12 kilograma,nista strasno,porodila se carski a stomak i dan danas kao da sam 5.ti mesec trudnoce... E to jeste strasno!
  8. Biljana je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Pa ne mora carski rez da se radi sa totalnom,ustvari sada se izbegava totalna anestezija bas zbog bebe, a sve vise uvodi spinalna.Tako su mi rekli kad sam se ja spremala za carski...
  9. Biljana je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Pa isla sam dan ranije,uradili su mi CTG nekoliko puta,pricala sam sa anesteziologom,uradili mi EKG,merili pritisak,vadili krv...Ujutru me klistirali i odveli u salu...Secam se kao juce,tacno u 08:00 su mi dali anesteziju,u 08:20 sam se porodila a vec u 08:50 pricala sa muzem na mobilni Sve zajedno,nepun sat!
  10. Biljana je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    POZZ svima Evo i ja sam se pre osam meseci porodila na carski rez uz spinalnu anesteziju.CR je bio planiran jer mi je posteljica srasla za grlic pa nisam smela na prirodni.Mogu vam reci da sam prezadovoljna Ustala sam 24 casa posle porodjaja do kupatila (to me je malko bolelo,poseces prst pa te boli a ne rez), sutradan ceo dan dojila i nosala bebu a cetvrti dan dosla kuci... Skinula sam konce posle sedam dana i tad krenula u akciju spremanja i sopinga Sada se rana tek nazire u vidu crvenila a ja se osecam super!!! Inace,rodila sam sina Mateju,i ako se ja budem pitala ici ci ponovo na carski! Zato devojke,ne ocajavajte,nije nista strasno!!!