Tanja80

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Tanja80


  1. :D hvala puno u mamino ime, nazalost nije vise medju nama :(

    pa prvi rodjendan nam je bio baaas veliki, bilo je oko 100 gostiju, a i moja mama nije imala meru kada je hrana u pitanju :P, uglavnom, sve se pojelo...a ukusi...vise se ni ne secam, sigurna sam da je jedna bila Dinastija, a druga Sladoled torta, a ostatak pojma nemam :)

    drugi rodjendanac smo bili u zalosti, pa sam samo narucila Pavlu, pepa torticu, ona je bila plazma,izena koja je pravila ima Face book stranu "slatka mala izvrnuta torta" i stvarno sam prezadovoljna i izgledom , a i ukusom

    veliki pozz


  2. Pozdrav svima,molim sve koji mogu da mi daju informaciju da li je istina da u porodilistu Dragisa Misovic Epiduralna anestezija mora da se zakaze?

    Da li moze da se desi da me ne prime u tu bolnicu s obzirom da nemam vezu?

    Volela bih da cujem iskustva majki koje su se u skorije vreme porodile u ovoj bolnici, a da nisu imale nikoga ko im je bio veza?

    Unapred hvala svima

    Pozdrav Anja,

    porodila sam se u KBC Dragisa Misovic u avgustu prosle godine i prezadovoljna sam.

    Vezu nisam imala, nisam morala nikoga da podmicujem i epidural sam dobila najnormalnije na svetu.

    Istina je da se pre porodjaja, u 9. mesecu, zakazuje razgovor sa aneseziologom, koji Vam podrobno objasni sta je to epidural i gde se potpisuje Vas pristanak. Naravno, na razgovoru ce Vam reci koje sve analize morate da obavite kako biste ga primili.

    Jedini problem, vezan za ovo porodiliste je nedovoljan br kreveta za porodilje, a navala je velika. Cini mi se da imaju samo 30tak mesta pa se zbog toga desava da zene kojima je porodjaj krenuo i dodju u D. Misovica, salju u ostala porodilista.

    Nadam se da sam bila od pomoci

    Veliki pozdrav

    tanja