sanjas

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici sanjas

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice sanjas

  1. sanjas je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Ahahaha
  2. sanjas je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Mislim da je to ipak neka sreca kakvih ima
  3. sanjas je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Ne mogu da mi daju otkaz ako sam na bolovanju ali ako saznaju da planiram, mogu da izmisle neki razlog. Morali bi da me drze do isteka ugovora, tj polovine januara,a posle cu se vec snaci, prijaviti se negde i nastaviti bolovanje. U ovoj firmi je tako gadno da ne bih ni zelela da se vratim. Inace sam ekonomista za turizam. Mnogo sam puta menjala poslove a sada sam cini mi se imala najmanje srece...Muz ima siguran posao i to nam je spas. Kako su ljudi sa bebama preziveli devedesete kada si za platu mogao da kupis cuclu, nama je sad super A inace dosla sam na mesto jedne trudnice a nju su terali sa rizicnom trudnocom da dolazi do kraja 7. meseca da bi je navodno vratili nazad kad joj istekne bolovanje. Tuuuuga!
  4. sanjas je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Tako sam i ja racunala! Nadam se da sam bila u pravu posto sam i bolovanje uzela kako bih se malo opustila kuci. Na poslu je pakleno i sa tim u mislima nema nista od bebice Inace krijem u firmi da se nadam duzem bolovanju jer mislim da bih dobila momentalni otkaz sto stvara dodatnu presiju. Imate li vi sa tim problema?
  5. sanjas je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Drage dame, hvala na dobrodoslici! Nadam se da cemo sve uskoro preci na drugu temu i nastaviti druzenje bogatije za po jednog clana!

    Da li znate mogu li se poremetiti plodni dani ukolko mi je samo prosli mesec kasnilo 7 dana? Naime, vec godinama dobijem tacno 28. dan ujutro. Proslog meseca sam zbog upale jajnika pila paxitrex i predpostavljam da mi je zbog toga i kasnilo toliko (na zalost nije zbog druge crtice). Prema ciklusu na 28 dana plodni dani su trebali biti od 14-19.09. Da li se poremeti ovulacija usled tog kasnjenja?

    Inace moj sin neprestano gleda bebe i stalno govori da hoce da imamo jednu roze (devojcicu) )

    Pozdrav svima!!!
  6. sanjas je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Zdravo svima!
    Ja sam Sanja! Imam divnog muza i sina od 3 godine i 2 meseca.
    Imala sam spontani u 12. nedelji, kada mi je sin napunio 11 meseci i to sam jako tesko prebolela.
    Sada smo se odlucili za bebicu i ovo je drugi mesec kako joj se nadamo
    Vidim da se ovde bas lepo druzite i nadam se da ima mesta i za mene jer ce trebati snage opet iz pocetka brojati dane.
    Srdacan pozdrav svima!
  7. sanjas je dodao/la post u temi Epidural u porodilistu Dragiša Misović (Beograd)   



    Prosle godine sam vodila sam celu trudnocu u Misevicu kod dr Radunovic. Kada sam usla u 9. isla sam na razgovor o epiduralu i sve je delovalo kao i da cu se poroditi tamo. Verovala sam da na to imam prava, prvenstveno iz razloga jer zivim nedaleko odatle. Kada sam dobila bolove oko pola jedan ujutro i pocela da krvarim 2 nedelje posto sam usla u 9. mesec, zaputim se u bolnicu. pospani lekar me prima preko volje i kaze da sam otvorena 2 prsta i da cu se uskoro sigurno poroditi ali da kod njih nema mesta i da idem dalje!U SRED NOCI! Zahvalila sam se i otisla u Front gde sam se porodila za 4 sata uz epidural kopji nije radio! Eto, sa prvom bebicom me bas nije sluzila sreca ali je on sreca tako da sam odustala od tuzbe za Dragisu Misevic jer ionako su postali privatna klinika i vidim da se oko toga ne dize prasina. Drugu bebu ocekujem sredinom decembra i znam da treba da idem pravo u Front uz prisustvo supruga, nadam se da i to nije neka naucna fantastika za nas koji nismo spremni da placamo ispod ruke... Moj slucaj , na zalost nije usamljen isto se delilo mojoj drugarici mesec dana kasnije, u avgustu prosle godine. Ali opet, naposletku, ne zelim da uzimam novac od svoje dece da bih punila dzepove licemernih alavih lekara. Tako da SRECNO!Nije Front tooooliko los