cvrčak

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici cvrčak

  • Rođendan 01/10/77

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija bih

Aktivnosti člana/članice cvrčak

  1. cvrčak je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Ja sam se dva puta porodila na carski rez u opštoj anesteziji.Prvi put jer je beba bila krupna pa se zaglavila a ja nisam imala napone,a drugi put jer mi je prijetio rez stari na maternici da će puknuti.Jak pritisak je bio pa se bebac rodio u 36 nedjelji.Moro je van zbog toga.Nije carski baš ni bezazlen.

  2. cvrčak je dodao/la post u temi Alergija na hranu   

    Ovo je moja bolna tema.Naime imam bebu od 9 mjeseci koja je alergična na mlijeko te je od rodjenja na specijalnoj formuli Alernova od Novalaca.Otkrilo se tako jer je gubio na težini i imao prolive.A imam i starijeg sina koji je kao beba bio alergičan na mlijeko,sad nije pa se to dvoje dalo povezati.To je jako teško hraniti takvu djecu.
  3. cvrčak je dodao/la post u temi Višak kilograma   

    Evo još jedne slonice.Na dan poroda sam imala 103kg.Danas mi je bebi 9 mjeseci i vagam cjelih 86kg.Užas.Al vani je hladno,slabo se krećem.Nešto moram poduzeti.Probušiti kašiku.
  4. cvrčak je dodao/la post u temi Proliv kod bebe   

    Nisam imala takvo iskustvo,al je vrlo vjerovatno da ti je od toga,antibiotika.Trebala si naglasiti doktorici da dojiš.Al sigurno će bebcu stati proliv.A ako ne,onda ćeš morati ljekaru.Jer beba sve uzima od tebe.
  5. cvrčak je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Kasnila mi je men. i užasno sam bila pospana.Odmah sam znala da nosim jedan mali život

  6. cvrčak je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Mogu samo reći jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Drago mi je zbog foruma.Inače sam član bebaca od septembra 2008 godine.Čestitam vam.