Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Ena
Test za trudnocu sam radila 20.01.i pokazale se ll crte. Ali podle par sati se pojavila koja kap krvi. Sutradan se javim svom gin.prepise mi utrogestan od 200mg 2x1 danas je 29.01.ja i dalje imam slabo krvarenje...nekad je rozikasto,nekad sbetlo i stane za par sati i do sutra opet nista..da li je... Čitaj dalje
Postovani, menstruacija mi je kasnila 12 dana, a onda sam 27.01. dobila ali menstruacija je sekret sa malom kolicinom krvi, svetlo roze boje sekret zapravo,a nikako da procurim. to traje evo vec nedelju dana, grudi me bole sve vise. Imala sam nezasticene odnose, ali decko nikada nije svrsio u... Čitaj dalje
planiram drugo dete i radimo na tome. 20 dan ciklusa od 28 mi se pojavila kap krvi jedsn dan i kap krvi drugi. Treba da dobijem menstruaciju za 4 dana ali sam nestrpljiva da li sam mozda trudna?
Svi komentari 8
Prošlo je godinu dana od kako smo saznali da ćemo dobiti bebu, devojčicu koja nam je za pet meseci okrenula život naglavačke »
Milica čeka svoju prvu bebu, a po glavi joj se vrzmaju razne stvari. Hormoni su učinili svoje, a evo šta su joj sve oni doneli. »