Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Postovani, menstruacija mi je kasnila 12 dana, a onda sam 27.01. dobila ali menstruacija je sekret sa malom kolicinom krvi, svetlo roze boje sekret zapravo,a nikako da procurim. to traje evo vec nedelju dana, grudi me bole sve vise. Imala sam nezasticene odnose, ali decko nikada nije svrsio u... Čitaj dalje
planiram drugo dete i radimo na tome. 20 dan ciklusa od 28 mi se pojavila kap krvi jedsn dan i kap krvi drugi. Treba da dobijem menstruaciju za 4 dana ali sam nestrpljiva da li sam mozda trudna?
Trzim odg...planiram drugo dete vec par meseci,redovna mi je menstruacija sad sam 07.02 pojavila kao prljavo braon boja tad sam trebala dobiti imalasam jake bolove u ledjima poput mensrualnih to je trajalo oko 2 dana ,i iznenada mi je pocekrvarenje svetla krv nalik menstruaciji ali u znatno... Čitaj dalje
Svi komentari 7


Ovo su redovi iz prve stranice "Dnevnika budućeg tate". Piše ga Boris Vuković, novinar iz Beograda, koji je 10. novembra saznao da će postati tata... »
Šta muškarci proživljavaju kroz devet meseci trudnoće, u iščekivanju da postanu tate, čitajte na portalu "Bebac" svakog ponedeljka u rubrici "Dnevnik budućeg tate" »