Komentari za tekst "Šta vam sve govori vaš stomak"

Komentara
10
Ostavite komentar
Da li neko ima iskustva, nosila sam sve ove mesece relativno visoko (rekla bih normalno, baš nekako na sredini), i stomak mi se danas vidno spustio. Pun sam termin. Za koliko mogu da očekujem bebu? Da li ima nekakve veze sa skorašnjim porodjajem to spuštanje?
ja sam 18.ned i dva dana sam stvarno osecala nesto cudno,kao veliki br leptirica,a danas ne da li je to normalno?:(((
ja sam u 33 nedelji trudnoce beba je aktivna stalno ali bude dana kad je mirnija obicno kad je kisovit dan kad se i meni spava i ona se umiri..ali inace sutira dobro.
ja sam u 35 nedelji :) nosim devojcicu,i prva mi je trudnoca,zaista koristan tekst,jer se ponekad plasim da li je sve u redu sa mojom malenom posto ne prestaje da me udara :)))))
Super tekst ali sta je sa bebama koje su toliko aktivne da se od njihove `zurke` ne spava po celu noc ? :) U devetom sam mesecu i cekamo svaki dan da nam stigne nas sinak...
Ovaj tekst je divan.Već imam devojčicu Nadju od šest godina koja sa nestrpljenjem očekuje da dobije seku ili batu.Žao mi je što sve ove informacije nisam imala tako do detalja objašnjene i u prvoj trudnoći.
Alexandra- u srcu moje mame i moje srce kuca, dok je beba u stomaku još jače kuca mamino srce da bi kucalo i bebino, a i kad izađe iz stomaka-mamino srce kuca za svoje čedo i ne prestaje-nikada.
ja sam u 22ugoj nedelji i moja beba je pocela prosle nedelje da me podseca na svoje prisustvo i od tada to cini svakoga dana,osecaj je fenomenalan.
ja sam u 38.oj nedelji trudnoce i obozavam kada me moja beba sutira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja beba je neumorna :)!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »