Komentari za tekst "Kako se računaju plodni dani"

Komentara
9
Ostavite komentar
ako sam dobila 25 ovog meseca kada su meni plodni dani...
moze li mi neko reci kad je najbolje otici kod lekara? Kasni mi menstruacija jedanaest dana uradila sam test i pozitivan je.
Hocu da dobijem bebaca..al sam dobila menstruaciju nije trajala ni 2 dana mali intervalom,neobicna boja (roza)...Radila sam i test za trudnocu pokazao je negativno..Ali imam simptome sve...Postoji li ikakva sasnsa da sam trudna,,
Kasni mi menstruacija 1 dan,zadnju sam imala 21.jula....uglavnom sam do sad,unazad jedno 8-9 meseci dobijala redovno na svakih 30-31 dan...Prošli mesec koristila sam YAZ tablete (prvi put) za odlaganje menstrualnog ciklusa (tačnije pila sam ih od 12.07. - do 20.07.) i odmah nakon toga 21.07. menstruaciju sam dobila.Međutim,sad mi kasni,a sve simptome imam kao da će svakoga časa krenuti menstrualni ciklus...Što se tiče seksualnih odnosa,jako je mala verovatnoća da sam mogla da ostanem u drugom stanju...ali me interesuje da li da se obratim lekaru,ili da sačekam još koji dan,i da li postoji neka varijanta hormonskog poremećaja,ili pak trudnoća?
kasni mi menstruacija 10 dana.zadnju sam imala 25.jula....odnos sam imala 4.avgusta. Postoji li sansa da sam trudna?
Da li postoji sansa da se zatrudni prvi dan posle menstruacije?
Da li postoji mogucnost vantelesne oplodnje bez partnera, tj. pomocu anonimnog donatora?
mene bole grudi.muka mi je,menjam raspolozenja pa me zanima da nisam u drugom stanju.molim vas odgovorite mi sto brze.
Interesuju me misljenja o maybe-baby testu za odredjivanje plodnih i ne plodnih dana?Ja sam ga kupila pre jedno dva meseca i mnogo me zbunjuje.Ujutru mi pokaze plodne dane,uvece neplodne i sve tako.Da li je neko to upotrebljavao i koliko je u stvari maybe-baby test pouzdan.Unapred zahvalna!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »