Komentari za tekst "Autističnom detetu zabranjen ulaz u avion „Er Srbije”"

Komentara
14
Ostavite komentar
Sramota! Pa zar da im dete smeta? Kako bi im pomogli tokom leta? Nemaju ni malo razumevanja. Svako normalan bi bio razuman za to dete, a oni mu zabranili let. Uzas, nemam reci vise za nasu "divnu" drzavu.
sramota...nemam reci...
i te kako ih treba tuziti a lekar koji je se ovde pominje treba da se stidi svoje diplome. taj nije ni ovce da pregleda kad nezna stia je autizam, bruka.
Er Srbija je jedan od najgorim avioprevoznika u svetu. Mogu to komotno reći,jer sam u avionu bar jednom mesečno i njih gledam da izbegnem kad god mogu. Toliku neprofesionalnost ne pamtim. Pre dve godine su na stotine ljudi koji su kartu platili karticom skinuli dupli iznos i jedva ih naterah da mi vrate to što su ukrali. Do koje mere su neprofesionalni govori to da su tražili da im pokažem svoje stanje računa pre i posle plaćanja. Mojoj koleginici su pare vratili tek nakon dve nedelje, a ko se nije žalio pare mu nisu bile vraćene iako su znali da su duple pare skinuli mnogima. Sa Er Srbijom nikad ne znaš kada i da li ćeš poleteti. Kasne, odlažu letove, pa u Berlinu čekaš na aerodromu po 2 sata da ti hotel daju, pa iz Atine ne poletiš ni 20 sati od predviđenog vremena. A što se ovoga tiče samo ću reći, ne tako davno ja letu Beograd-Zagreb pre poletanja jedna žena (psihijatrijski bolesnik) je pravila dramu i umesto da zovu lekare i policiju da je odvedu,pa neka joj ukažu pomoć oni su sa njom pregovarali, a mi smo čekali da poletimo sat i po, a evo ovom detetu nisu dali, a ta je žena 100 puta opasnija bila. O avionima ne treba trošiti reči, krševi nad krševima, u glavi mi je brujalo kad sam išla od Ljubljane do Beograda, ma to samo što se ne raspadne. Fuj! Hvala Bogu ne živim više u Srbiji, pa ne koristim usluge ovog najgoreg avioprevoznika na svetu već jedno vreme. Užas nad užasima.
Sanja, ako si joj rekla ☺ njena prica nema veze sa temom
I gde si jos letela? Poenta ove poruke je...ja stalno negde putujem? Potpuno promasena tema...
Smatram da svaki riditelj treba na zna kako da pomogne svom detetu da ga utesi i smiri.....ako ceka da to drugi urade načekaće se....sve češće srećemo decu koja plaču i vrište na javnim mestima i roditelje koji ne obraćaju pažnju na to bezobzirno da li nekome smeta ili traže razumevanje kao proćiće ga to, a neshvataju da upravo deca traže njihov zagrljaj emociju i pažnju,
Bavite se svojom decom kvalitetno, prožimajte se, osećajte za njih, dajte - ne tražite samo, sve će biti lakše
Prosto mi je neverovatno da neko ko prati sajt Bebac (osoba okvirno od 20-45 godina), nije upoznata sa prirodom ovog stanja jer se o tome bas dosta pise po sajtovima i stampi. Divni su saveti o bavljenju svojom decom, ali nekada jedino ignorisanje moze da pomogne. Osim toga u danasnjem vremenu nekada ni roditelj nije u stanju da se bori sa svojim detetom jer je mozda umoran od posla, ili nervozan jer nije stigao da ruca ili ga muce jos neki problemi pored problema sa detetom (koje mu je dugorocno na prvom mestu).
Najgore je kad vi neobrazovani "smatrate".
Deluje mi da niste bili u kontaktu sa detetom koje ima autizam. Ona su posebno nežna i može se desiti da ih muči nešto što ni u snu ne slutite dok ne shvatite da je baš to u pitanju (kao na primer da ga stežu pantalonice ako su se malo pomerile od nameštenig položaja). Dete sa autizmom satima može neutešno plakati a da ste sve pokušali da ga utešite. Imajte obzira i srca prema tim roditeljima. Oni vode velike bitke najviše sa samima sobom da ne izgube zdrav razum i sabranost. Voleti svoje dete a ne razumeti ga u svakom trenutku je veliki bol.
Sramota velika sramota za zaposlene aerodroma a i "drzava nam je sjajna" sta da kazem kad dozvoljava ovakve situacije Sram ih bilo sta da je njihovo dete u takvoj situaciji 😠😠😠😠
VELIKA SRAMOTA ZA AERODROM,LEKARE MA DRZAVU UOPSTE. TUZBU,PO DZEPU UDARITI OSTRO PA SE MOZDA NEKO OPAMETI. SRAM VAS BILO!
uzas!!! strasno!!! sramota!!!
Ovo je jako ružno i strašno. Jako mi je zao roditelja i tog malog decaka. Pa on je samo dete,i stvarno ne smatram da moze da "ugrozi" let. Državo,stidi se!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »