Komentari za tekst "Depilacija u trudnoći"

Komentara
7
Ostavite komentar
U 6.sam nedelji trudnoce,kogu li da depiliram intimni deo?Ili se ne preporucuje u tako ranoj trudnoci?
Da li je dozvoljena epilacija u trudnoci?
U 6tom mesecu sam i redovno idem na depilaciju hladim voskom noge, ruke i po nekad neka traka na po sredini stomaka. Redovno idem i na depilaciju toplim voskon celog intimmnog dela. Nemam niti sam imala nikakavih problema, cak sta vise mnogo manje me boli, nista posebno u trudnoci nego inace. I naravno mnogo, mnogo sporije rastu. Savetovala bih svima. Mnogo bolje nego brijac. Ja vec oko dve godine idem na depilacije i sad u trudnoci nikad nikakvih problema nisam imala hvala Bogu.
Postovani,imteresuje me da li neko zna da li se sme raditi laserska Epilacija u trudnoci,ja sam pre trudnoce radila epilaciju,i dosla sam do tog stadijuma da moram samo na svaka tri meseca da idem na odrzavanje,odkako sam trudna nisam bila nijednom jer ne znam da li se sme to raditi,i da li to smeta bebi?
U 13. sam nedelji trudnoce i htjela bih depilatorom (kao sto sam i ranije cinila) da depiliram stomak. Da li je to bezbjedno u trudnoci?
kolko puta se mora ici na trajnu epilaciju
U 24. sam nedelji trudnoce i prvi put od pocetka trudnoce sam radila depilaciju...inace se sama depiliram depilatorom, ali mi je to postalo naporno, pa sam otisla u salon i uradila hladnim voskom, super je, manje boli nego inace...jedino se ne usudjujem da uradim prepone, malo mi je neugodno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »