Komentari za tekst "Saznajte koji su prvi simptomi trudnoće"

Komentara
61
Ostavite komentar
zdravo imala sam mengu ovaj mjesec i zadnji dan menge imala sam odmos sa partnerom i on je u mene nakom nekoliko dana osjecam u stomaku neko kucanje stomak me zigne bole me ledja umorna sam da li su to neki rani znaci trudnoc a prije 2 godine sam rodila djevojcicu radila sam test negativan je nespavam nocima od razmisljana da li sam trudna il sam to sebi u glavi zamislila molim vas vase misljenje
menstruaciju dobijam 15. ovog puta sam dobila 8.to je sedam dana ranije, sto mi se raije nije desaval nakon odnosa isla mi je krv ne znam o cemu se radi dali sam trudna, u dilemi sam, jer sam cula zene i ako su trudne mogu dobiti nadam se da cu dobiti odgovor
Pila sam Diane-35 pilule 2 meseca, a zatim prestala početkom jula. 6.jula sam dobila menstruaciju. Imala sam odnose 30.jula i 1.avgusta, prekinuti snošaj. Međutim, 7.avgusta sam imala slabo krvarenje, imam još uvijek grčeve(3.dan)ali bez krvarenja, bolove u leđima i nesanicu. Da li postoji šansa da sam trudna? Hvala
Nisam dobila ,inace imam redovan ciklus 24 u mesecu ? napete su mi grudi, i u stomaku osecam neku napetost?
Ana, ako ti je poslednja menstruacija bila 29.01.2014. tek sada su ti otprilike plodni dani. Svakako ti nijedan test neće pokazati ništa do samog termina za sledeću menstruaciju. Jako je rano da radiš test, tek si na sredini ciklusa. Sad je pravo vreme da radite na bebi.
poslednji ciklus sam imala 29.01. Moj verenik i ja smo radili na tome da zatrudnim,imam bolove u dodnjem delu kicme,grudi su mi osetljive i boli me stomak. Radila sam kucni test i pokazuje negativno. Imam mucnine,ali retke... Da li je to znak trudnoce? Hvala!
Odgovor gde da nadjem
Kasni mi menstruacja 2nedelje,imam bolove u stomaku,da li to znaci da sam u drugom stanju?
Bila sam kod ginekologa 17.10.i taj dan smo decko i ja spavali, nismo koristili zastitu, ejakulirao je van, ali vec 5 dana mi kasni, a inace dobijam na svakih 28.dana. Nemam nikakve simptome, samo sam umorna i neispavana, ali to je sigurno zbog fakulteta, jer legnem kasno, a ustanem rano. Mislim da nisam trudna, ali opet bih volela kada bi mi neko strucan rekao sta misli. Hvala unapred!
Imala sam odnos sa deckom 02.10.2013. zadnji ciklus sam imala 10.09.2013. Imam mucnine, bolove u ledjima, grceve u stomaku i grudi me strasno bole. Da li sam trudna ?
Imala sam odnos sa partnerom 17. i 19. ovog meseca, bez zastite i ejakulirao je van. Medjutim, sada imam bolove u ledjima, grceve u stomaku i cini mi se da su i grudi pocele da reaguju. S obzirom da trebam da dobijem tek za petnaestak dana, nemam strpljenja da cekam, pa vas pitam, sta vi mislite, postoji li mogucnost da sam u drugom stanju? :)
Onesvestila sam se,pre toga sam osetila mučninu i samo sam pala! Danima mi se jede hrana-namirnice koje do sada nisam volela da jedem! Idem u wc da mokrim svakih pola sata,dve nedelje sam imala dijareju! Raspoloženje mi se menja...grudi su mu natecene! Sve simptome imam imam kao trudnoća! A radila sam Test i negativan je! Može li i Test da pokaze pogresno! Hvala!
Koliko dana posle ciklusa krecu plodni dani? Doktori kazu od 10 do 15 dana, a neke zene koje su vec mame, kazu da moze i posle 5 dana.
Da li mogu da zatrudnim ako imam eserihiju?
Imala sam ciklus zadnji put 16.04.2013 i vise nisam dobila..a uvijek sam redovno dobijala..mozel to znacit da sam trudna
Da li moze da se povredi beba tokom trudnoce ako imam odnos?
da li je moguca trudnoca 3 dana pred menstruaciju
dobar dan mnene zanima samo meni minustarcija kasni 4 dana povracala nisam al me stomak boli kod atrebam da dobijem ai glava me boli da li je to trudnoca upitanjul.p
cao swima. Ewo owako wec nekoliko dana imam bolowe u stomaku u donjem delu stomaka, bolowe u kicmi i powremenu mucninu....bitno mi je da mi neko iskusan da sawet...jer mi je jako bitno...UNAPRED HWALA.
molim vas da mi pomognete..da li tokom menstruacije zena moze da ostane u drugom stanju? Drugog dana menstruacije imali smo odnos i nismo se pazili...da ti sledeci dan stala menstruacije...posle nekih 4 dana opet je krenulo ali nesto braonkasto...da li to znaci da sam mozda ostala u drugom stanju?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »